Fanii PENTAGON au descoperit reacția lui Kino atunci când l-a cunoscut pe primul administrator al fansite-ului său

기사 대표 이미지:[SBS Star] Fans Find PENTAGON KINOs Response to Discovering His First-ever Fansite Master Cute

Adorabili! Fanii trupei PENTAGON sunt încântați de redescoperirea acestor poze mai vechi în care Kino îl recunoaște pe unul din fanii săi.

Recent, niște poze adorabile cu reacția lui Kino din PENTAGON la întâlnirea cu un fan al său înfocat au fost distribuite online și au făcut mare vâlvă. Pozele au fost făcute la puțin timp după debutul oficial al PENTAGON.

Când membrul Kino participa la un eveniment din programul trupei, a văzut că un grup de fani îi așteptau pe membrii PENTAGON. În timp ce se uita la ei, acesta a zărit un fan care îi făcea poze cu un aparat foto și un obiectiv special. Acest gen de fani care fac poze idolilor sunt numiți „administratori/ masteri” de fansite-uri sau pagini web.

De cele mai multe ori, acești fani merg și fac fotografii cu vedetele lor preferate indiferent de locație și ori de câte ori au loc evenimente din programul oficial al acestora, inclusiv programele din străinătate.

Deoarece folosesc echipamente scumpe, imaginile / videoclipurile lor se sunt întotdeauna incredibil de bune. De multe ori aceștia își împărtășesc pozele pe propriul website sau pe rețelele socializare mai târziu. 

La descoperirea primului său master de fansite, Kino a arătat spre el, ca și cum ar fi întrebat: „Ești cu adevărat administratorul fansite-ului meu?” Apoi, idolul a zâmbit luminos în cel mai drăguț mod, iar fanii care au revăzut pozele spun că reacția lui a fost pur și simplu adorabilă.

 

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s