[CCC] O persoană din interior afirmă că Seo Ye Ji a controlat acțiunile lui Yunho la filmările pentru ‘Night Watchman’

Articol: [Exclusiv] Staff: „Yunho a întrerupt orice comunicare și a cerut să nu-i atingă fața cât mai mult posibil”, Seo Ye Ji sub suspiciunea că îl controla pe Yunho pe platourile de filmare.

Sursa: Sports Chosun

Un informator a prezentat mărturia că Seo Ye Ji l-a controlat și pe Yunho la filmări.

Pe 14, Lee Jin-ho a postat pe un videoclip de pe YouTube, intitulat „Ce s-a întâmplat pe platoul de filmare de la „Night Watchman Diary … manipularea lui Seo Yeji ”. Lee Jin-ho a declarat că a primit un raport de denunțare de la un staff din drama MBC din 2014 „Night Watchman Diary”, unde Yunho și Seo Ye Ji au apărut împreună , cei idoi fiind chiar implicați în zvonuri despre o relație la vremea respectivă.

Lee Jin-ho a dezvăluit: „Am primit un pont de la personalul care a fost prezent la platoul de filmare și a fost șocat. Am verificat cu un alt oficial și am putut confirma că raportul este în concordanță cu ceea ce știa. În trecut, existau zvonuri despre faptul că Yunho și Seo Ye Ji ieșeau împreună, dar cei doi au respins povestea spunând că sunt „prieteni apropiați”. Ambele agenții au negat și zvonurile. Dar când a început să filmeze „Night Watchman”, atmosfera de pe platou nu era prea bună. Nu sunt doar una sau două scene ciudate la care a asistat personalul. „

„Yunho era o persoană atât de prietenoasă și pozitivă la acea vreme, dar s-a schimbat la 180 de grade. De asemenea, a slăbit foarte mult și a suferit de o tulburare de alimentație și nu își mai lăsa din mână telefonul mobil.”

Restul reportajului îl puteți citi aici

Între timp, Dispatch a obținut mesaje care au dezvăluit că Seo Ye Ji a controlat, de asemenea, acțiunile lui Kim Jung Hyun de pe platoul de filmare al serialului MBC „Time”, unde a jucat în rolul principal alături de Seohyun din Girls Generation. 

[+4.871, -40] Să tragem o linie și să concluzionăm … deci ((iubiții pe care îi provoacă + abuzul obișnuit al personalului + agresiunea + falsul cu privire la studiile ei)) ??? Un exil din societate este singurul răspuns

[+2,953, -53] Este ca o vrăjitoare. Își aprinde iubii și îi manipulează pe oameni și le distruge sufletele… ea este o ticăloasă malefică care îi face pe oameni să își piardă sinele.

[+1,386, -72] Cine se crede că este cu o față de genul ăsta ~~~ se vede ca pe o regină ~~ !! Există atât de multe vedete care sunt mai frumoase cu personaje pe măsură. Actori ca ea trebuie să fie dați afară din industrie !!!

[+888, -24] Seo Yeji este o vrăjitoare ???

[+450, -6] Cineva a comentat că distribuția lui „Seo Ye-ji” în rol de psihopată în „Its Okay” este ca și cum ai distribui pe Lee Chun-jae în filmul „Memories of Murder” ㅋㅋ ㅋㅋㅋ ㅋㅋㅋ

[+428, -37] Ah ~ Yunho-ya … cum îți vei recupera imaginea pasionată și curată acum ..? Mai întâi a fost încălcarea regulilor de carantină și apoi a fost prins cum beai cu pr*stituate în încăperea ta la un salon cu camere de închiriat … este păcat din cauza muncii grele pe care ai depus-o până acum ..

[+382, -10] Deci, zvonurile că s-a legat de Kim Soo-hyun, Yunho, Son Ho-jun, producătorul Jang , Kim Jung-hyun erau adevărate … wow ~ imaginile lor tocmai s-au prăbușit în doar un moment;;

[+386, -48] Un bărbat suficient de fraier încât să fie controlat de ea este la fel de prost … nu?

[+324, -8] Există zvonuri că s-ar fi întâlnit și cu cel mai bun prieten al lui Yunho, Son Ho-jun. Al naibii de crud

[+144 -6] „Ești mai fericit din cauza mea, așa că asigură-te că te descurci mai bine ..” ㅋㅋㅋ Se pare că și-a controlat toți bărbații folosindu-se de mentalul lor, te face să te întrebi unde a învățat asta ..

[+103, -11] O astfel de nerușinată nenorocită care își folosește fața pentru a uimi bărbații … ce văd în ea ??

[+95, -0] O ieșire permanentă din industrie este singurul răspuns în acest moment …

Sursa

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s