Lee Joon Gi și IU vorbesc despre un posibil sezon “Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo”

Lee Joon Gi y IU comparten esperanzas de una segunda temporada de “Scarlet Heart: Goryeo”

Actorii Lee Joon Gi și IU au vorbit recent despre drama istorică din anul 2016, “Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo”!

Pe 17 aprilie, Lee Joon Gi a găzduit un eveniment special pe aplicația Naver NOW numit „DREAM” cu ocazia zilei sale de naștere. Pentru a-l felicita, partenera lui din dramă, IU, l-a sunat, iar cele două vedete au vorbit despre prietenia lor și despre “Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo”, drama în care s-au întâlnit prima dată.

“Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo” spune povestea de dragoste dintre Hae Soo (IU), o femeie din lumea noastră care călătorește în timp, în era dinastiei Goryeo și cel de-al patrulea prinț Goryeo, Wang So, interpretat de actorul Lee Joon Gi. Alți actori care au jucat în această dramă au fost Kang Ha Neul, Baekhyun din EXO, Hong Jong Hyun, Nam Joo Hyuk etc.

Se știe că fanii așteaptă cu sufletul la gură vestea că va exista un posibil sezon, iar cu ocazia această actorul a vorbit despre ”reuniunea” dintre cele două personaje principale: Wang So și Hae Soo. Acesta le-a spus fanilor că există o probabilitate mică să se întâmple asta, dar el a întrebat-o pe IU dacă ar fi interesată să apară în dramă dacă va fi produs un al doilea sezon.

IU a răspuns: „Cred că toți cei care au lucrat la această dramă își doresc asta. Ne-am distrat super bine la filmări și știu că o mulțime de oameni le place drama. Nu este ceva incredibil?” Lee Joon Gi a fost de acord cu cele spuse și a adăugat: „Sincer, nu ne-am imaginat niciodată că foarte multe persoane din întreaga lume iubesc acest serial”.

Apoi IU a spus optimistă: „Dacă ni se oferă ocazia să ne întâlnim, nu cred că vom refuza, chiar dacă ceilalți colegi poate că vor fi ocupați cu diferite proiecte, cu siguranța le va face plăcere să lucrăm din nou împreună.”

De asemenea, cei doi au discutat despre o altă scenă finală a dramei, dar care nu a fost difuzată din cauza unei schimbări în producție. Lee Joon Gi a spus: „Colega noastră, Lee Ji Eun (IU), a arătat în acea zi cea mai emotivă expresie. Mă întrebam cum poate plânge cineva în acel mod. Chiar și acum, plâng când văd acea scenă”.

În continuare, IU a spus: „Sunt tristă pentru că nu am putut să le arăt fanilor scena în care se reîntâlnesc Wang So și Hae Soo, dar și tu te-ai descurcat grozav. Când te-am văzut în era noastră tuns scurt și îmbrăcat într-un costum, am rămas impresionată de fizicul tău. E un mare păcat că nu s-a difuzat la televizor momentul în care mi-ai oferit o batistă în timp ce plângeam. Fanii tăi ar fi înnebunit dacă această scenă ar fi fost difuzată”.

Între timp, IU a revenit recent cu cel de-al 5-lea album complet numit „LILAC”, iar Lee Joon Gi a fost nominalizat la categoria Cel mai bun actor la ceremonia 57th Baeksang Arts Awards.

Sursa: soompi.es

2 gânduri despre „Lee Joon Gi și IU vorbesc despre un posibil sezon “Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo”

  1. Morino

    Ar fi atât de uimitor să apară sezonul doi, îl aștept de peste doi ani, de când am vizionat prima oară serialul. A fost al doilea serial coreean urmărit de mine (primul a fost Moonlight Drawn by Clouds, atunci când a fost dat la TV) și primul pe care îl recomand mereu ^^

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s