Mii de oameni semnează o petiție națională pentru a salva „Hanlim Multi Art School” de la închidere

Mii de oameni au semnat o petiție națională pentru salvarea „Hanlim Multi Art School”.

Pe data de18 aprilie, Oficiul Metropolitan pentru Educație din Seul a raportat că o petiție intitulată „Hanlim Multi Art School, vă rugăm să ne salvați elevii și profesorii de gimnaziu, liceu și programe vocaționale din incinta Hanlim ” a primit peste 10 000 de semnături.

Această petiție a fost creată pentru a împiedica închiderea celebrei școli de artă. În Coreea de Sud, în 2007, a fost adoptată o lege care ilegalizează dreptul persoanele private să beneficieze de „Facilitate de educație pe tot parcursul vieții (Lifelong Education Facility), un sistem educațional special după care funcționa școala de artă Hanlim. Încă de la decesul fondatorului școlii, școala a fost sub presiunea legii, neputându-se fi decis dacă să  se dizolve liceul sau să se aștepte o viitoare tranziție.

Pentru a scăpa de închidere, instituția ar trebui să își schimbe cât de curând posibil sistemul de funcționare, adaptând unul nou, corporatist.

Un profesor de la școală a spus că aproximativ 40% dintre angajații instituției au fost concediați și că 30% au primit o reducere a salariului. De asemenea, școala nu a primit nici un elev nou în acest an.

„Hanlim Multi Art School” este o instituție educațională în care au învățat foarte multe personalități celebre cu mar fi: Tzuyu și colega sa Dahyun din TWICE, Taemin din SHINeePO din Block B, Krystal din f(x), Sangyeon și Hyunjae din THE BOYZ, Jane împreună cu Jooe din MOMOLAND, Kino din PENTAGON, Somi și multe altele.

Urmăriți-ne în continuare pentru alte informații!

Sursa

2 gânduri despre „Mii de oameni semnează o petiție națională pentru a salva „Hanlim Multi Art School” de la închidere

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s