Suga din BTS a dezvăluit lucrul pe care nu-l mai poate face în urma operației la umăr

BTS Suga REVELA că nu poate face acest lucru după operația pe umăr

Suga a trebuit să treacă recent printr-o intervenție chirurgicală pentru a rezolva o problemă mai veche la umăr.

Pe 20 noiembrie, a fost dată o declarație pe Weverse în care era scris: „Suga a fost supus unei intervenții chirurgicale pe 3 noiembrie.” Operația, care avea în vedere o complicație ce a reprezentat în mod constant o problemă de sănătate pentru Suga, a fost finalizată cu succes. În prezent artistul se odihnește la sfatul medicului – „Suga trebuie să treacă printr-o perioadă strictă de recuperare și nu trebuie să fie deranjat.

Jimin a dezvăluit că această intervenție chirurgicală îi va permite lui Suga să continue să lucreze mult timp alături de BTS. În timpul unei transmisiuni live din decembrie, Suga spusese: „Exersez continuu. Fac exerciții la bandă. Spitalul în care am fost operat nu mă obligă să extind aria de mișcare, așa că îmi folosesc brațul doar în măsura în care îl pot mișca confortabil „. Acesta a mai spus că nu este încântat să îi vadă pe ceilalți membri BTS cum lucrează fără el. Medicul său i-a recomandat totuși să fie răbdător și i-a dezvăluit faptul că mulți alții au trebuit să treacă printr-o altă intervenție chirurgicală pentru că nu au avut grijă. 

Acum artistul s-a recuperat complet însă a spus că încă există un lucru pe care nu îl poate face după operație. Într-o discuție în timpul unui live, Suga a dezvăluit că iubește foarte mult cafeaua, dar trebuie să o evite acum, deoarece nu îi face corpul să se simtă bine. El a spus: „Am încercat să beau cafea și mi-a făcut inima să bată prea repede, apoi mi-a provocat greață. De când am făcut operația trebuie să beau doar cafea decofeinizată”.

Sursa

4 gânduri despre „Suga din BTS a dezvăluit lucrul pe care nu-l mai poate face în urma operației la umăr

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s