Fanii trupei cignature se îngrijorează că membrele ar putea avea un conflict

Fanii se îngrijorează că cignature ar putea avea un conflict între membre.

Până în februarie 2021, grupul a fost destul de activ în rețelele sociale, cu postări regulare și transmisiuni live, însă ultima transmisiune live ca grup a fost cu ocazia zilei de naștere a membrei Sunn. Pe 7 februarie, mai mult de două luni în urmă, fanii observă ultima postare de la membra Yeah, după care și Sunn a încetat să apară pe conturile de media a grupului. Agenția fetelor, J9 Entertainment, nu a anunțat că membrele iau o pauză.

Pe data de 1 aprilie a fost ziua de naștere a lui Jeewon, iar pe 10 aprilie – a lui Semi, iar toate membrele le-au felicitat. Toate, cu excepția lui Sunn și Yeah. De obicei, grupul vine pe VLive când e ziua de naștere a unei membre, dar pentru Jeewon și Semi nu au fost transmisiuni live. După aceea, Sunn și Yeah brus deschid conturi personale de Instagram.

Asta i-a îngrijorat pe fani. Până la debutul cu cignature, Sunn și Yeah au fost membre GOOD DAY (sub compania-mamă a J9 Entertainment), iar începând cu pauza lor neoficială până la destrămarea trupei fetele au deschis și atunci conturi pe Instagram (care au fost închise după debutul în cignature). Acum, nici Sunn, nici Yeah, nu urmăresc contul oficial al cignature.

Fanii scriu mesaje companiei pentru a afla despre ce se întâmplă între membre. Este puțin probabil ca grupul să se destrame, dar acțiunile celor două membre îngrijorează fanii care doresc să afle un răspuns de la companie.

sursa: deerzone

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s