JYP Entertainment anunță că DAY6 nu va promova noul album

Grupul DAY6 nu își va promova noul album muzical.

Pe 19 aprilie, compania trupei, JYP Entertainment, a explicat pe rețelele sale sociale că DAY6 nu va promova noul album din cauza absenței liderului Sungjin, deoarece acesta trebuie să se înroleze în armată.

Compania a declarat: „Ne pare rău că trebuie să vă spunem aceste vești triste. Cu toate acestea, credem că este mai bine ca grupul să promoveze cu toți membrii. Prin urmare, am decis că această revenire să nu fie promovată datorită înrolării lui Sungjin. Am decis acest lucru după ce ne-am gândit mult și am discutat problema cu membrii.”

DAY6 a suspendat, de asemenea, activitățile de grup cu o zi înainte de lansarea celui de-al șaselea mini-album, „The Book of Us: The Demon”, în luna mai a anului trecut. În acea perioadă, agenția a anunțat: „Unii membri au început să sufere de anxietate, iar după ce au mers la un control medical, s-a decis suspendarea temporară a activităților trupei”. Așadar, DAY6 nu a promovat albumul anterior „The Book of Us: The Demon”.

Și de data aceasta, fanii DAY6 au fost tare dezamăgiți când agenția a anunțat că trupa de băieți va lansa „The Book of Us: Negentropy” fără să-l promoveze.

Sursa: allkpop.com

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s