Lee Suhyun din AKMU discută despre depășirea unei situații neplăcute cu ajutorul lui IU

AKMU’s Lee Suhyun Talks About Overcoming A Slump With IU’s Help

În data de 19 aprilie, Lee Suhyun din AKMU a fost invitata noului episod al emisiunii „Nice Alone”, unde a discutat despre modul în care a reușit să depășească o criză.

În cadrul emisiunii, artista a dezvăluit faptul că suferă de insomnie. Suhyun a spus: „Nu găsesc nicio activitate distractivă zilele acestea. Mă simt obosită. Aș prefera să mă odihnesc tot timpul, decât să mă gândesc la piese sau reveniri. Dar nu aș putea doar să stau și să mă odihnesc tot timpul. Dacă stau să mă gândesc la momentele în care dormeam bine, îmi dau seama că a doua zi mă aștepta o activitate interesantă, de care eram entuziasmată. În prezent, nu mai simt acel sentiment. Caut mereu motive să iau o pauză de la tot ce fac.”

Aceasta a continuat: „Timp de un an, nu am mai avut ambiție. Am început să contactez mulți artiști pentru a le cere ajutor sau sfaturi. IU mi-a mărturisit că a trecut printr-o criză la vârsta mea. Când am auzit cuvintele sale, m-am gândit la situația mea. Asta m-a ambiționat să nu renunț. Am încercat să mă pun pe picioare, deși mereu m-am gândit să renunț la cariera mea. După discuția cu IU, am vorbit și cu Yoo Hee Yeol, care a fost trist când a auzit ce îi mărturisesc. Mi-a spus că va fi supărat dacă renunț la pasiunea mea. ”

După o scurtă pauză, a spus: „În prezent, pot spune că am depășit situația, iar acum sunt mai bine psihic. M-am pus pe picioare și am învățat să fac diferența dintre muncă și viața mea personală.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s