4 actori celebri care s-au antrenat inițial pentru a deveni idoli

Ahn Hyo Seop face o ședință foto și interviu cu Cosmopolitan pentru a sărbători cea de-a 20-a aniversare a revistei.

Acești 4 actori celebri și-au dorit inițial să devină idoli!

În fiecare an în Coreea de Sud debutează un număr foarte mare de idoli. Înainte de a deveni idol trebuie să te supunți unui sistem riguros de formare implementat de compania sub care te pregătești. Unii debutează, în timp ce alții își aleg alte cariere. Aceste patru vedete de top din cinematografia coreeană  au ales în cele din urmă să intre în actorie și nu cariera de idol.

1. Ahn Hyo Seop

Ahn Hyo Seop s-a antrenat la JYP Entertainment timp de trei ani și a fost unul dintre cei mai faimoși stagiari ai agenției. La un moment dat i s-a oferit ocazia de a debuta cu GOT7. Cu toate acestea Ahn Hyo Seop a refuzat această oportunitate și a ales să continue în alt domeniu. Nu după mult timp a părăsit JYP Entertainment și a semnat cu Starhaus Entertainment. Acolo, el și colegii de actorie de la StarsHaus, Kwak Si Yang, Song Won Suk și Kwon Do Kyun au format un grup numit „One o One” și au lansat un single intitulat „I Love You”. Se presupune că grupul s-a desființat în 2019.

Ahn Hyo Seop a debutat ca actor în 2015 cu drama „Splash Splash Love”.

2. Kim Min Jae

Kim Min Jae a fost prima dată stagiar la CJ E&M și s-a antrenat acolo timp de patru ani. În timp ce era stagiar, Kim Min Jae a fost prezent pe scenă împreună cu alți artiști și a apărut în numeroase videoclipuri muzicale. A fost membru al unui potențial grup de băieți care îi includeau pe actorul Kim Min Suk, Youngbin din SF9, Donghoon din ACE și Jun . El a fost menit să fie rapperul grupului și chiar a apărut la „Show Me the Money 4” drept concurent.

A debutat drept actor în 2014 și în cele din urmă a ales să urmeze această carieră în detrimentul visului de a fi idol.

3. Lee Hanee (Honey Lee)

În timp ce Lee Hanee este cunoscută de restul lumii ca fosta câștigătoare a concursului de frumusețe „Miss Coreea”, fanii K-pop o identifică drept stagiara faimoasei agenții YG Entertainment! S-a pregătit sub companie ca studentă și s-a antrenat alături de membrele 2NE1CL, Park Bom și Minzy . În trecut, TOP-ul lui BIGBANG a dezvăluit că aproape a devenit membră al grupului. 

În loc să urmărească drumul în muzica, ea a ales să se îndrepte spre actorie, debutând ca actriță în 2008.

4. Gong Seung Yeon

Gong Seung Yeon s-a antrenat sub agenția SM Entertainment timp de șapte ani după ce a câștigat „Best Looks” a de la SM Youth Best Contest în 2005. Se știe că Gong Seung Yeon a devenit foarte apropiată de Seulgi din Red Velvet după ce s-au antrenat împreună în companie. Aceasta a renunțat în 2012 la ideea de a fi idol pentru a deveni actriță după ce nu a reușit să debuteze în Girls ‘Generation și nici în Red Velvet. A spus într-un interviu din trecut că a sfârșit prin a își pierde interesul în muzică.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s