Park Bo Young îl acuză Seo In Guk că o place în teaserul pentru “Doom At Your Service”

Watch: Park Bo Young Accuses Seo In Guk Of Liking Her In Cute Teaser For “Doom At Your Service”

K-drama “Doom At Your Service” oferă un filmuleț din care ne putem da seama de chimia dintre actorii Park Bo Young și Seo In Guk.

“Doom At Your Service” este o nouă dramă romantică de tip fantezie despre un personaj pe nume Myul Mang, care face să dispară tot ce atinge (interpretat de Seo In Guk) și o femeie pe nume Tak Dong Kyung, care își pune viața gaj pentru a-și evita soarta (interpretată de Park Bo Young).

Într-un teaser nou lansat astăzi, Tak Dong Kyung este sceptică față de afirmațiile lui Myul Mang. Când Myul Mang – al cărui nume este cuvântul coreean e sinonim cu „ruină” sau „distrugere” – se introduce ca ființă supranaturală, Tak Dong Kyung răspunde neîncrezătoare: „Deci spui că ești Myul Mang?”

Clipul continuă să-l arate Myul Mang interpretând greșit intențiile lui Tak Dong Kyung, aruncându-i un zâmbet înfumurat în timp ce spune: „Știu că sunt chipeș, dar sunt ocupat, așa că …”

Pe măsură ce fenomenele supranaturale inexplicabile încep să aibă loc în jurul perechii, Tak Dong Kyung exclamă șocată: „Dar acest lucru nu are sens”. Apoi ea îl acuză pe Myul Mang că a venit la ea, spunând: „Tipul ăsta scoate din nou tactica de agățat”. Jignit, Myul Mang răspunde: „Cum poți spune „tactica de agățat”, atunci când cineva este sincer?”

În cele din urmă, teaserul se termină cu Tak Dong Kyung care îl întreabă pe Myul Mang cu o privire strălucitoare: „Nu cum se întâmplă să mă placi, nu-i așa?”

„Doom at Your Service” are premiera pe 10 mai. Îl veți urmări?

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s