6 idoli K-Pop care au fost Ulzzang înainte de debut

Ulzzang este un termen coreean care se traduce prin ‘cea mai bună față’ și este folosit pentru a descrie o persoană care este extrem de atractivă.

Din moment ce idolii K-pop sunt cunoscuți pentru aspectul lor, este logic că unii dintre ei au fost cunoscuți ca ulzzang înainte de a debuta! Iată 6 idoli care au fost ulzzang populari înainte de a debuta ca artiști K-pop.

Hyomin

Actrița, solista și membra T-ara Hyomin era deja super expusă  înainte de a debuta ca idol în 2009. Ea a fost cunoscută anterior ca ulzzang și, de asemenea, a fost model pentru un magazin de haine online înainte de a deveni stagiară.

Jaehyo

Jaehyo a debutat cu Block B în 2011 și s-a antrenat anterior să debuteze cu BEAST până când a suferit o accidentare. Jaehyo era cunoscut și ca ulzzang când era mai tânăr și chiar a jucat într-un spectacol Mnet numit „Humiliating Flower Boys”, în care erau făcute farse ulzzangi-ilor masculini. 

Jinyoung

Fostul membru B1A4 Jinyoung a fost, de asemenea, un ulzzang care a participat la emisiunea „Humiliating Flower Boys”. El a fost votat # 1 de fanii show-ului pentru calitățile sale vizuale și a fost recrutat de compania sa printr-o fotografie a lui care a devenit virală pe site-ul de socializare sud-coreean Cyworld.

Minkyung

Surprinzător, jumătatea duo-ului ultra talentat de cântărețe Davichi a debutat în 2008, fiind recunoscută pentru frumusețea sa încă înainte de a debuta ca și cântăreață. Ea a fost extrem de populară online și a mărturisit că mai mult de 10 tipi au invitat-o să iasă cu ei în perioada când era ulzzang

Sehun

Sehun a fost urmărit de SM Entertainment când avea doar 12 ani și a debutat ulterior cu EXO în 2011. Multe poze de pre-debut ale lui Sehun pot fi descoperite online și mulți cred că a fost cunoscut ca ulzzang înainte de a deveni idolul de renume mondial, cum el este astăzi. 

Wonho

Fostul membru MONSTA X, Wonho, a fost un ulzzang popular  înainte de a debuta și încă mai puteți găsi multe dintre vechile sale poze online. Wonho a apărut în emisiunea extrem de populară „Ulzzang Shidae”, care dezvăluia viețile celor mai populare fețe de pe net din Coreea în perioada 2010 -2011 sub numele de Shin Hoseok. 

Sursa

3 gânduri despre „6 idoli K-Pop care au fost Ulzzang înainte de debut

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s