Taemin este șocat după ce „descoperă” că a purtat pantaloni cu mesajul „Open Here”

기사 대표 이미지:[SBS Star] VIDEO: TAEMIN Gets Shocked Upon Discovering He Wore Open Here Pants Years Ago

Aparent Taemin din SHINee nu știa că în urmă cu un an de zile a purtat o pereche de pantaloni pe care scria „Open Here”. Descoperirea făcută în cadrul unei emisiuni l-a șocat.

Trupa SHINee a apărut ca invitată la o emisiune de pe YouTube foarte populară. Gazda show-ului era Jaejae, faimoasă pentru părul ei roșu și ținutele masculine pe care le îmbracă, dar și pentru stilul ei unic de a-și intervieva vedetele invitate la emisiune.

Aceasta adoră să îi facă pe idoli să se poarte cum simt ei la show și uneori chiar îi provoacă. Jaejae a citit comentariul unui fan al trupei SHINee despre reeditareaa evoluției ‘View’ .  Jaejae a spus: „Fanul a spus ‘Vă rog să văd evoluția cu ‘View’ din nou. Va fi uimitor cu condiția ca Taemin să nu poarte pantalonii  ‘open here’ din nou.” 

Pentru că nici Taemin dar nici colegii săi de trupă nu înțelegeau la ce se referea comentariul, echipa de producție le-a arătat imagini din trecut cu Taemin, în care acesta dansa pe ‘View’ fiind îmbrăcat cu pantaloni casual care aveau scris pe șliț ‘open here’ mare, cu alb, ca să se vadă bine.

La vederea imaginilor, Taemin a exclamat: „Ce? Este pe bune? Habar nu am avut ce scria acolo!” 

Minho și Onew s-au prăpădit de râs mult timp și aproape că nu mai puteau respira. Key doar s-a holbat la poză șocat și a spus: „Sunt atât de șocat că este scris ‘open here’ chiar acolo.” 

Apoi, Jaejae acomentat în glumă: „Se pare că mulți fani au fost șocați de acei pantaloni. Să te asiguri că nu îi mai porți vreodată.” 

 

Sursa: sbs star

Un gând despre „Taemin este șocat după ce „descoperă” că a purtat pantaloni cu mesajul „Open Here”

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s