Kang Seung Yoon și Song Mino se tachinează unul pe celălalt + vorbesc despre certurile membrilor din WINNER

Kang Seung Yoon y Song Mino se burlan el uno del otro + hablan sobre peleas pasadas entre los miembros de WINNER

În episodul din 2 mai din emisiunea „My Ugly Duckling” de pe SBS, Kang Seung Yoon și Song Mino din WINNER, au apărut ca gazde speciale.

WINNER a debutat oficial în luna august a anului 2014, dar membrii au fost împreună ca grup din 2013. Când cei doi au fost întrebați dacă au existat vreodată conflicte între membrii, Kang Seung Yoon și Song Mino au răspuns cu sinceritate: „Mereu eram împreună, așa că uneori ne certam”.

Kang Seung Yoon a spus: „Bine, nu ne certam toți în același timp, dar au fost momente în care unul sau doi membri aveau neînțelegeri. Când se întâmpla asta, venea alt membru și încerca să-i împace. O situație de acest fel, a fost cu Song Mino și Kim Jin Woo, iar eu a trebuit să mă bag. Dar am ajuns să plângem toți trei”.

Song Mino a explicat: „A da. A fost în timpul turneului cel mai recent, dar nu-mi amintesc de ce ne-am certat. Știu că am început să ridicăm vocea, iar atmosfera a devenit incomodă. Am vrut să-l lovesc pe Jin Woo cu pumnii, când Kang Seung Yoon a izbucnit în lacrimi în timp ce încerca să ne oprească. A trebuit să-l consolăm noi pe el și am ajuns să ne cerem scuze”.

Kang Seung Yoon a spus: „Nu sunt genul de persoană care să plângă mult. Nu am fost singurul care a plâns, chiar și ei au făcut un lac de lacrimi”.

Kang Seung Yoon este cel mai tânăr membru din WINNER și, de asemenea, este liderul trupei. Când a fost întrebat dacă a întâmpinat dificultăți cu această poziție, el a spus: „Deloc. Membrii mă ascultă întotdeauna.” Mama lui Kim Jong Kook a glumit: „Pentru că s-ar putea să plângi dacă nu fac asta”, iar Song Mino a adăugat în glumă: „Da, începe să plângă.”

Cei doi membri au continuat să se tachineze în timpul episodului. La întrebarea ce ar face dacă amândoi s-ar îndrăgosti de aceeași persoană, Song Mino a spus: „Nu aș renunța”. Kang Seung Yoon a spus: „Iar eu aș aștepta. Dacă aș fi în acea situație, aș aștepta având în gând că poate „voi avea o șansă”. Aș alege să am răbdare decât să atac imediat”.

Song Mino, care are o soră mai mică, a fost întrebat cum ar reacționa dacă aceasta se va întâlni cu Kang Seung Yoon. Idolul a răspuns: „Nici nu vreau să-mi imaginez. Nu pentru că am ceva cu Seung Yoon, dar dacă se despart sau vor avea probleme? Ar trebui să aud ambele părți și nu vreau să mă implic în asta”.

Sursa: soompi.es

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s