N din VIXX are o aventură secretă cu Jung Yi Seo în noua dramă “Mine”

N de VIXX es un heredero chaebol quien comienza un secreto romance con la sirvienta Jung Yi Seo en nuevo drama “Mine”

Viitoarea dramă de pe tvN, „Mine”, a împărtășit primele poze cu N din VIXX și Jung Yi Seo.

„Mine” va spune povestea unor femei puternice și ambițioase care nu țin cont de părerea lumii. Lee Bo Young va juca rolul lui Seo Hee Soo, o fostă actriță de top și soția celui de-al doilea fiu al grupului Hyowon, iar Kim Seo Hyung va juca rolul lui Jung Seo Hyun, nora cea mare a grupului Hyowon.

N va juca în dramă ca Han Soo Hyuk, fiul lui Jung Seo Hyun și cel mai mare nepot din familia Hyowon. Chiar dacă s-a născut în puf și a primit numeroase privilegii, Han Soo Hyuk o persoană singuratică, emotivă și care nu mai speră la nimic de la viață. Toate astea din cauza unei despărțiri dureroase din copilărie, iar apoi fiind obligat să își continuă viața obișnuită, care a fost deja decisă de familie.

Când se întoarce acasă din străinătate, Han Soo Hyuk creează o legătură neașteptată cu noua femeie de serviciu a familiei sale, Kim Yoo Yeon (interpretată de Jung Yi Seo). Fiind copilul cel mare a unei familii sărace, Kim Yoo Yeon a avut parte de multe dificultăți. Nu numai că s-a săturat să trăiască, dar se luptă în secret cu o situație dificilă.

Deși aparent cele două personaje nu par să aibă nimic în comun, ambele suferă de insomnie din cauza problemelor personale și vor ajunge să dezvolte sentimente.

Legătura neașteptată dintre aceste personaje va pune întrebarea dacă Han Soo Hyuk, care a respectat întotdeauna cu strictețe calea pe care i-a pregătit-o familia sa, va ieși din carapacea sa și dacă Kim Yoo Yeon este dispusă să renunțe la viață liniștită pe care a găsit-o în această familie, pentru da viață acestei povești de dragoste secretă.

„Mine” va avea premiera pe 8 mai, luând locul deținut de „Vincenzo”.

Sursa: soompi.es

Lasă un comentariu