Rain dezvăluie câți bani a investit pentru coregrafiile cu Park Jin Young (J.Y. Park) și Chungha

Rain revela cuánto costó la coreografía para sus colaboraciones con Park Jin Young y Chungha

În cel mai recent episod din emisiunea “My Ugly Duckling“, Rain l-a surprins pe Kim Joon Ho dezvăluind cât a plătit pentru cea mai recentă coregrafie.

În episodul din 2 mai, comediantul Kim Joon Ho l-a vizitat pe Rain la agenția sa împreună cu prietenii săi, KCM și Lee Sang Min. Spunându-i că a creat recent propriul personaj (pisică), Kim Joon Ho l-a întrebat pe Rain dacă ar fi dispus să creeze o „coregrafie pentru noul său personaj”.

După ce toată lumea s-a așezat, Lee Sang Min l-a întrebat pe Rain cât costă o coregrafie pentru o melodie acum, comparând cu zilele când era încă activ ca solist și producător de muzică. „O coregrafie în zilele noastre? Te ajunge foarte scump”, a mărturisit Rain.

El a continuat să dezvăluie: „Acum, lucrăm cu coregrafi străini și coreeni [în timp ce pregătim melodie]. Am ajuns să facem trei versiuni diferite, iar la urmă le-am combinat pentru a crea coregrafia finală a piesei”.

Dând ca exemple colaborările cu Park Jin Young și Chungha, Rain a continuat să spună: „Cred că piesa „Switch to Me” a costat în jur de 30 de milioane de woni [aproximativ 27.000 de dolari], iar coregrafia pentru ”Why Don’t We” a ajuns undeva pe la 20 de milioane de woni [aproximativ 18.000 de dolari].”

Sursa: soompi.es

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s