Stray Kids, SF9, THE BOYZ, BTOB, iKON și ATEEZ dau negativ pentru COVID-19 + însă Donghyuk, Taeyang și Juyeon intră în izolare

[Actualizado] Stray Kids, SF9, THE BOYZ, BTOB, ATEEZ y iKON dan negativo en la prueba de COVID-19 después del diagnóstico de un bailarín de “Kingdom”

Unul dintre dansatorii care a participat la filmările pentru emisiunea „Kingdom: Legendary War” a fost diagnosticat cu COVID-19.

Pe 6 mai, portalul de știri SPOTV News a dezvăluit că un dansator care a lucrat cu trupele iKON, THE BOYZ și SF9, i-a ieșit un rezultat pozitiv pentru COVID-19.

Ca urmare, majoritatea trupelor care participă în emisiunea „Kingdom: Legendary War” de pe Mnet au fost testate negativ pentru COVID-19. Dar se pare că Donghyuk din iKON, Yoo Taeyang din SF9 și Juyeon din The Boyz au intrat în contact direct cu dansatorul.

Pe 8 mai, YG Entertainment a anunțat oficial: „Am auzit că o persoană din emisiunea ”Kingdom” de pe Mnet a fost diagnosticată cu COVID-19, așa că toți membrii și personalul au fost supuși unor teste, iar rezultatele au fost negative. Dar având în vedere că membrul Kim Donghyuk a luat contact [cu persoana diagnosticată], acesta va intra în izolare până pe 18 mai, respectând toate măsurile de prevenție”.

Trupa ATEEZ a fost testată negativ pentru COVID-19, iar compania KQ Entertainment a spus: „Toți membrii din ATEEZ au avut rezultate negative pentru COVID-19, așadar toate activitățile programate nu vor suferi modificări”.

Agenția trupei THE BOYZ a declarat că membrul Juyeon se va autoizola până pe 18 mai, pentru că a luat contact cu persoana pozitivă, iar grupul va opri toate activitățile programate până pe 18 mai.

Cube Entertainment, compania trupei BTOB, a spus că membrii și personalul au ieșit negativ pentru COVID-19, prin urmare trupa își va relua activitățile programate.

Și trupa SF9 a dat un rezultat negative pentru COVID-19, dar membrul Yoo Taeyang va intra în carantină timp de 14 zile, după ce a luat contact cu persoana în cauză. Ceilalți membrii își vor continua activitățile stabilite.

De asemenea, JYP Entertainment a declarat că membrii grupului Stray Kids au ieșit negativ la testul pentru COVID-19.

Sursa: soompi.es

Un gând despre „Stray Kids, SF9, THE BOYZ, BTOB, iKON și ATEEZ dau negativ pentru COVID-19 + însă Donghyuk, Taeyang și Juyeon intră în izolare

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s