Trupa Boyfriend se va reuni și va lansa un single pentru a sărbători cea de-a 10-a aniversare

Boyfriend To Reunite And Release Single In Celebration Of 10th Anniversary

Zvonurile că membrii Boyfriend pregătesc ceva sunt adevărate! Trupa va sărbători aniversarea cu numărul 10 a debutului într-un mod special!

Cei șase membri ai Boyfriend se vor reuni ca un grup complet pentru prima dată în doi ani pentru a lansa o nouă piesă la sărbătorirea a celei de-a 10-a aniversare a debutului, care este pe 26 mai. 

Boyfriend a debutat în 2011 cu single-ul „Boyfriend” și i-a captivat pe fani cu imaginea lor fresh și pură. Grupul a câștigat premii pentru începători, impresionând publicul cu vocea lor unică și imaginea prietenoasă. Ulterior, au lansat mai multe hituri, printre care „JANUS”, „I’ll Be There” și „Don’t Touch My Girl”. 

După lansarea single-ului digital „Sunshower” în 2018, agenția Starship Entertainment a anunțat că Boyfriend se va desființa în 2019, fapt ce a șocat publicul.

Pentru a sărbători aniversarea semnificativă, membrii Boyfriend au decis să se reunească și să lanseze o nouă piesă. Melodia va fi un cântec dedicat fanilor pe care membrii l-au scris în timp ce se gândeau la fan clubul lor Best Friend, ca o modalitate de a-și exprima dragostea neschimbată pentru fanii care i-au așteptat fără să îi uite. În ciuda faptului că membrii Boyfriend sunt ocupați cu activități individuale, aceștia intenționează să aibă o comunicare live cu fanii, împreună, pentru că a trecut mult timp de când nu au mai reușit să facă acest lucru.

Noul cântec pentru fani va fi lansat în data de 26 mai.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s