Contractul lui Kim Jung Hyun a expirat + acesta își va da în judecată fosta agenție pentru defăimare + altele

Actorul Kim Jung Hyun și-a cerut scuze pentru controversa legată de comportamentul său din timpul filmărilor pentru K-drama „Time” și a ales ca de conflictul cu fosta agenție să se ocupe o firmă de avocatură.

Pe 12 mai, reprezentantul legal al actorului Kim Jung Hyun a emis o declarație oficială pentru a aborda diferite probleme în care actorul a fost implicat recent, inclusiv conflictul intern cu fosta  agenție și comportamentul său din trecut ca actor al dramei „Time” etc..

În primul rând, avocatul lui Kim Jung Hyun a declarat: „Începând cu data de 12 mai la 12 dimineața (ora Coreei de Sud), contractul oficial al lui Kim Jung Hyun cu O & Entertainment a expirat formal. De când au apărut opinii contradictorii cu privire la contract, partea lui Kim Jung Hyun a încercat să ajungă la un soluționarea în condiții pașnice a situației cu agenția, pentru a evita situația să escaladeze într-o luptă murdară. Cu toate acestea, agenția a continuat să manifeste un comportament care l-a făcut pe Kim Jung Hyun să-și pună la îndoială încrederea și claritatea. Am ajuns în final la concluzia că agenția nu a avut nicio intenție de a ajunge la nicio formă de soluționare, așa că intenționăm să dezmintim minciunile și să recuperăm imaginea deteriorată a lui Kim Jung Hyun.”

Declarația a continuat: „Motivul pentru care Kim Jung Hyun a rămas tăcut în tot acest timp s-a datorat faptului că s-a simțit responsabil pentru eșecul său în a-și îndeplini atribuțiile de actor principal al dramei „Time”. El a considerat că prima sa prioritate era să își ceară scuze față de toți cei afectați de acel incident. Kim Jung Hyun spera, de asemenea, să respecte poziția agenției cu privire la acest incident din trecut, dar, de-a lungul timpului, agenția a înaintat din ce în ce mai multe afirmații false legate de aceste evenimente.”

Potrivit părții lui Kim Jung Hyun, „Înainte de a fi lansată drama „Time”, Kim Jung Hyun suferea de probleme grave de sănătate. În ziua conferinței de presă, starea lui Kim Jung Hyun era gravă până la punctul în care a vomitat în ziua evenimentului; cu toate acestea, agenția l-a forțat să meargă la conferința de presă, în ciuda problemelor sale de sănătate.” 

În plus, „În afară de faptul că nu și-a protejat proprii artiști, agenția a înregistrat deficite financiare în fiecare an și se află în etapele finale ale închiderii din cauza lipsei de bani. În tot acest timp, agenția a ales să defăimeze imaginea lui Kim Jung Hyun apelând la mass-media pentru a crea o controversă în legătură cu problemele contractuale exclusive ale actorului. Începând de astăzi, Kim Jung Hyun va întreprinde acțiuni legale stricte împotriva fostei sale agenții cu privire la toate aspectele menționate mai sus”.

 

Sursa

3 gânduri despre „Contractul lui Kim Jung Hyun a expirat + acesta își va da în judecată fosta agenție pentru defăimare + altele

 1. Nariko-Holy

  Ce pacat! Unele agentii chiar nu pot sa aiba repect fata de artistii sai. Ii doresc lui Kim Jung Hyun mai mult noroc pentru viitoarea agentie… asta daca O & Entertainment nu l-a facut sa nu mai aiba incredere si sa renunte la actorie…

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 2. hyunamyou

  Asta e tratamentul pe care il primesc multe celebritati mici, e trist… Bine face, daca nu era agentia asta, el si Ye Ji nu erau in scandal doar pentru o fosta relatie, unul dintre cele mai ridicole scandaluri pe care le-am vazut.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s