Directorul Burberry răspunde controversei legate de plagiat în cazul trailerului ‘The Chaos Chapter: FREEZE’ de la TXT

Pe 11 mai, grupul TXT a lansat un trailer pentru „The Chaos Chapter: FREEZE” în care băieții realizează un concept fantezist al iernii, cu bucăți de gheață și grindină care cad din cer.

La lansare, unii internauți au observat o asemănare între conceptul trailerului cu o reclamă a mărcii de lux Burberry, care a fost lansată în noiembrie 2020. Aveți ambele materiale video puțin mai jos.

Apoi comentariile au ajuns tocmai la Charles Brisgand, directorul din spatele acestei reclame. Un internaut l-a întrebat prin intermediul mesajului direct Instagram, atașând linkul trailerului concept.  Regizorul  a reacționat pozitiv la noul trailer al conceptului TXT. Acesta a spus că s-a distrat urmărind clipul, care este în ton cu reclama Burberry, fiind evident inspirat din ea, dar că tonul clipului TXT este diferit, mai degrabă arătând ca un anime sau un film de acțiune.

HYBE Labels nu a răspuns încă în legătură cu aceste acuzații, însă Charles Brisgand a spus că MV-ul TXT „nu-i deranjează” pe cei de la Burberry, deci se pare că nu va fi o problemă pentru alte promoții și că nu există niciun conflict de interese în acest sens.

Sursa

Un gând despre „Directorul Burberry răspunde controversei legate de plagiat în cazul trailerului ‘The Chaos Chapter: FREEZE’ de la TXT

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s