I.M și Kihyun din MONSTA X au fost văzuți la aeroport împreună cu Wonho după o călătorie împreună în insula Jeju

Pe 12 mai, portalurile de știri sud coreene au raportat faptul că I.M, Kihyun și Wonho au revenit dintr-o călătorie împreună în insula Jeju.

Cei trei au fost asaltați de fotografi la sosirea lor pe aeroportul Gimpo din Seul. Presa sud coreeană s-a grăbit să anunțe că idolii au avut un „program de lucru împreună”, însă deocamdată motivul călătoriei celor trei rămâne un mister. Este prima apariție în public a lui Wonho alături de membrii MONSTA X după anunțul revenirii sale ca artist solo.

După postarea făcută de Wonho la cafeneaua fanilor, ar părea că idolii au fost totuși în insula Jeju pentru a-și petrece împreună timpul liber, poate pentru a sărbători șase ani de la debutul lor cu MONSTA X. Toți cei trei purtau la aeroport produse de la NAPS, brand pe care Wonho îl promovează: Wonho și Kihyun purtau un hanorac negru, iar I.M avea pantaloni de sport din  aceeași colecție.

Foarte mulți fani au fost extrem de nemulțumiți de plecarea lui Wonho din trupa MONSTA X, deși au existat pe alocuri și voci opuse, iar acum aceștia s-au bucurat să îi vadă pe băieți împreună, ca buni prieteni ce sunt. Se știe că Wonho a participat și la filmările lui I.M pentru debutul său solo și la alte evenimente ale familiei MONSTA X.

Wonho a fost cel mai afectat la aeroport de atenția oferită de presă, care a sărit pe el, reușind să îl sperie, acesta fiind salvat de un angajat al agenției sale. Idolii pare că au călătorit fără managerii lor, faptul că presa se afla la aeroport să îi aștepte fiind cu atât mai suprinzător.

Ce părere aveți?

2 gânduri despre „I.M și Kihyun din MONSTA X au fost văzuți la aeroport împreună cu Wonho după o călătorie împreună în insula Jeju

 1. CHAN GI

  Sunt fericită că Wonho are parte de succes în cariera lui solo, dar într-un colțișor ascuns al sufletului meu, îmi doresc să nu fi plecat din trupă. De asemenea, mă bucură faptul că toți membrii sunt foarte buni prieteni. 😊🫂

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
  1. Kim Autor post

   MX7 forever! pastreaza-ti acolo speranta ca va reveni, si poate se va schimba ceva, cine stie? eu tot intrevad posibilitatea asta. oricum fiecare va avea in curand cariera lui solo si se pot reuni din cand in cand. eu zic ca nu totul e spus aici. si e ff ok ca au iesit impreuna, asta dovedeste ca sunt intr-adevar fff apropiati

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s