Song Joong Ki mărturisește că a fost fericit la filmările pentru “Vincenzo” și dezvăluie de ce a plâns în ultima zi

Song Joong Ki describe cuánto disfrutó filmar “Vincenzo” y revela por qué lloró el último día

Song Joong Ki vorbește din nou despre experiența sa din „Vincenzo”.

Recent, actorul Song Joong Ki a oferit un interviu telefonic pentru portalul YTN Star, unde a vorbit despre drama hit „Vincenzo”.

Actorul a început să spună: „Cu toate că am debutat la o vârstă înaintată, am primit multe oportunități și pot să spun că la un moment dat, am simțit o mică presiune. Însă, am simțit că mă pot descurca bine atunci când mi s-a oferit ocazia, cu toate că mi-am început târziu cariera. „Vincenzo” a fost primul meu proiect, în care am putut să mă eliberez de această presiune. În majoritatea dramelor se lucrează și se filmează cu un program super încărcat și ai impresia că este foarte dificil. Dar „Vincenzo” a fost o producție care m-a învățat că poți să lucrez fericit pe platourile de filmare și să te simți în largul tău. În timpul filmărilor, m-am simțit confortabil și m-am bucurat că am ales „Vincenzo” ”.

Actorul a dezvăluit că nu a fost sigur dacă să accepte rolul său din „Vincenzo”. „Când aleg un proiect, tind să evit să portretizez o imagine pe care am arătat-o ​​deja. Dacă joc același tip de rol, am impresia că nu arăt ceva nou, așa că nu mi-e frică să fac față unor noi provocări, chiar dacă sunt criticat pentru asta”, a spus el.

Acesta a explicat că prin „Vincenzo”, i s-a îndeplinit dorința de a juca în mai multe genuri, deoarece drama le conținea pe toate într-o singură poveste. Când a fost întrebat dacă s-a interesat cum se interpreteze mai multe genuri într-o singură producție, Song Joong Ki a răspuns: „Deloc. Când dădeam peste un obstacol în timp ce acționam, căutam răspunsul în scenariu. Nu obișnuiesc să caut în altă parte. Prin această dramă, am simțit că a fost foarte potrivită pentru mine”.

Menționând că „Vincenzo” a fost cel mai întunecat proiect pe care l-a acceptat, Song Joong Ki și-a exprimat dorința de a juca într-o producție și mai întunecată. „Îmi doresc din nou să joc într-un nou proiect asemănător”, a comentat el.

Pe platourile de filmări pentru „Vincenzo”, Song Joong Ki a fost văzut plângând în ultima zi. El a dezvăluit: „Sunt singurul care a fost prins plângând de camere, dar și ceilalți au plâns. A fost o producție distractivă, așa că nu am vrut să-mi iau rămas bun. Mă emoționez mereu când vine vorba de ultima zi de filmări.”

De asemenea, el le-a mulțumit colegilor săi pentru interpretarea și munca în echipă remarcabilă.

Când reportul l-a întrebat despre farmecul său, actorul a împărtășit: „Aceasta este cea mai jenantă întrebare și evit să răspund. Sincer, nu cred că sunt cineva talentat. Tind să gândesc: „Din moment ce nu am un talent ieșit din comun, cel puțin ar trebui să fiu un om muncitor.” Uneori, a fi prea modest poate fi văzut invers, dar eu chiar așa gândesc când joc. Este o întrebare jenantă, dar cred că a fi sârguincios este cel mai important aspect”.

Sursa: soompi.es

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s