Două eleve de gimnaziu își pun capăt zilelor, după ce au fost victimele unei agresiuni sexuale

Publicul coreean a rămas șocat, după ce s-a dezvăluit că două eleve de gimnaziu au sărit de pe o clădire.

Pe 13 mai, s-a dezvăluit că cele două fetițe au depus o plângere pentru agresiune sexuală și abuz domestic în urmă cu ceva timp. Ca urmare, cele două au primit psihoterapie în școală, dar, în cele din urmă, au luat decizia de a-și lua viața.

Potrivit Instituției de Educație din Chungbuk și poliției, pe 13 mai, un trecător le-a descoperit pe cele două eleve (domnișoara A și domnișoara B) în fața unui bloc de apartamente din orașul Ochang, Cheongju, la ora 17:11, iar acesta a sunat imediat la 112.

Elevele au fost duse de imediat la un spital din apropiere, unde s-a încercat să fie aduse la viață, dar au murit la scurt timp după ce au sosit la spital.

Se spune că cele două mergeau la școli diferite în Cheonju, dar au sărit împreună de pe acoperișul unei clădiri de apartamente cu 22 de etaje, după ce au lăsat o notă de sinucidere. Domnișoara A a solicitat ajutor de la centrul de comisie al școlii, mărturisind că este victima unei agresiuni sexuale, iar domnișoara B mărturisise, de asemenea, că a rămas cu traume psihologice după ce a fost abuzată sexual de tatăl ei vitreg.

Poliția l-a arestat pe domnul C, tatăl vitreg al domnișoarei B și sub acuzația de agresare sexuală a domnișoarei A. Poliția a solicitat un mandat de arestare pentru domnul C, acuzându-l de încălcare a Legii speciale privind pedepsirea crimelor de violență sexuală. Cu toate acestea, mandatul a fost respins. Poliția ar fi cerut un nou mandat după ce au reluat ancheta. Cu toate acestea, suspectul nu a fost pedepsit.

Ancheta a început atunci când părinții domnișoarei A au depus o plângere la poliție în luna februarie, după ce au mărturisit că fiica lor a fost agresată sexual. Potrivit poliției, domnul C. este, de asemenea, suspectat că a abuzat-o pe fiica sa vitregă, domnișoara B.

Acum, polițiștii investighează moartea celor două tinere, considerând că abuzul sexual a lăsat traume majore.

În plus, mulți critică școala pentru că nu a luat măsuri mai serioase pentru a preveni această situație, în ciuda faptului că cele două au strigat după ajutor din ianuarie.

Sursa: allkpop.com

2 gânduri despre „Două eleve de gimnaziu își pun capăt zilelor, după ce au fost victimele unei agresiuni sexuale

 1. ❤🧡💛💚💙💜

  Nu e vina lor, cand aveam 14 ani mereu am avut dorinta de a muri. Sunt sigura ca si voua vi s-a intamplat sa fiti nervosi, si sa aveti dorinta de a va elibera de tot, dorinta de a muri… Daca acele fete au vrut sa se elibereze de presiune, atunci e vina celor din jur. Deoarece lumea asta nu mai este corecta. Prea multe reguli incalcate!
  M-am uitat aseara la un film in care oamemii isi puneau cea mai mare dorinta a sufletului lor… ei, bine unul si-a dorit sa nu mai existe reguli! Fara reguli nici macar nu mai suntem oameni! Suntem doar o ceata de hanicapati!
  De-acea probabil fetele acelea au dorit sa moare, ca sa nu mai traiasca in lumea asta de handicapati si sa scape de acea victima sexuala.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s