Marco își cere scuze după ce a negat inițial relația cu Hyebin din MOMOLAND

Marco Apologizes For Initially Denying Dating Rumors With MOMOLAND’s Hyebin

Marco își cere scuze fanilor după ce a mințit în legătură cu relația sa.

Pe data de 17 mai, MLD Entertainment a confirmat faptul că Marco și Hyebin din MOMOLAND se află într-o relație. Speculațiile cu privire la acest lucru au început în mediul online, după ce ambii au fost observați purtând haine și accesorii la fel.

Chiar cu o zi înainte de dezvăluirea știrii, Marco a negat faptul că se întâlnește cu artista, discutând pe un grup cu fanii curioși. În data de 17 mai, acesta a scris un mesaj pe contul său de Instagram pentru a-și cere scuze în mod oficial:

„Bună tuturor. Aici este Marco.

Aș vrea să-mi cer scuze pentru comportamentul meu din timpul convorbirilor pe chat cu fanii care au avut deplină încredere în mine și m-au susținut. Știu că alegerea mea a cauzat o dezamăgire profundă. Sunt vinovat, deoarece am încercat să potolesc curiozitatea fanilor prin minciuni.

Nu am vrut să rănesc pe nimeni, dar am făcut alegerea greșită. Deși sunt genul de persoană care se dezvoltă datorită fanilor săi, am făcut mult rău în schimb.

Tot ce pot face acum e să-mi cer scuze, deși știu că acest lucru simplu nu va vindeca rănile provocate de minciunile mele. În viitor, voi reflecta mult asupra acțiunilor mele. Voi lua în considerare criticile pe care le-am primit din cauza comportamentului meu imatur. Voi da tot ce pot să nu vă mai dezamăgesc și să fiu un om corect.

Încă o dată, îmi pare rău.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s