PLAYLIST: Trupe rock/indie care merită mai multă atenție (1)

The Rose - Baby (GIFS) | The Rose🌹 Amino

În lista de mai jos, am inclus unsprezece trupe care v-ar putea interesa. Am încercat să adaug toate albumele lansate pe care le-am găsit, iar la recomandări am trecut piesele mele preferate, însă vă invit să ascultați mai mult, poate descoperiți alte cântece pe placul vostru! Urmează o nouă listă curând. 😀

ONEWE – „Regulus

ONEWE este un grup format din cinci membri sub agenția RBW Entertainment: Yonghoon, Harin, Kanghyun, Dongmyeong și CyA. Băieții au debutat inițial sub numele MAS 0094 în 2016, cu o melodie dedicată consolării femeilor ce au fost abuzate sexual, iar câștigurile au fost donate. Numele a fost schimbat în 2019.

Albume: „ONE”, „Memory : Illusion”, „1/4”, „2/4
Recomandări: A Book in Memory”, „End of Spring”, PartingTrauma (Aquarium)”, „Q (feat. Hwasa din MAMAMOO)

The Rose – „She’s In The Rain”

The Rose are patru membri în componență: Woosung (vocal, chitară), Dojoon (vocal, clape, chitară), Hajoon (tobe, rap) și Jaehyung (bass). Aceștia au debutat în august 2017 cu piesa „Sorry”. Din cauza unor conflicte cu agenția, băieții au cerut terminarea contractelor și activează independent.

Albume:Dawn”, Void”, „RED
Recomandări: „Sorry”, „BABY”, „Insomnia”, „Like We Used To”, „I Don’t Know You”, „Take Me Down”, „Black Rose

Lacuna – „Dancing in the rain”

Lacuna este o trupă rock care a debutat în 2018 sub agenția Poclanos. Cei patru membri sunt Minhyuk Jung (chitară), Jang Kyungmin (vocal și chitară), Kim Ho (bass) și Isaac Oh (tobe).

Albume: „Hello, Wonderland”, „Garden
Recomandări: Montauk”, „Flower”, „The day before I met you”, „One Sided Love

LUCY – „Flowering”

LUCY este o trupă formată din patru membri sub agenția Mystic Story. O poveste drăguță este că băieții au numit trupa după un câine care locuia în apropiere de locul în care obișnuiau să repete. De asemenea, membrii au participat la emisiunea „SuperBand” de pe JTBC. Cho Wonsang, Choi Sangyeop, Shin Gwangil și Shin Yechan au debutat pe 8 mai 2020.

Albume: „Panorama”, „Snooze”, „Inside
Recomandări: „Watermelon”, „Hero”, „Snooze

Rolling Quartz – „Blaze”

Rolling Quartz este un grup feminin format din cinci membre, care a debutat recent pe 30 decembrie 2020, sub agenția Rolling Star Entertainment. Jayoung este vocalista principală, Hyunjung cântă la chitară, Yeongeun la tobe, Iree la chitară și Arem la bass.

„Blaze” este melodia de debut, însă fetele au colaborat cu 015B pentru „New Edition 21” și au lansat mai multe cover-uri pe canalul oficial de YouTube, printre care o versiune rock a piesei „Dynamite” de la BTS sau „Bad Romance” de la Lady Gaga.

Purple Rain – „The King Must Die”

Din Purple Rain făceau parte Bohoon (vocalist și chitarist), Jiwan (chitarist), Hajin (bassist), Nau (clape) și Gwanghyeon (tobe). Trupa a debutat pe 5 martie 2020, sub JTBC Studio, cu piesa „The King Must Die”. În octombrie 2020, contractele au expirat și grupul s-a destrămat oficial. Întrucât aceasta a fost formată în urma emisiunii „Superband” pe o perioadă limitată de timp, membrii s-au întors la agențiile inițiale.

Albume: „Wanderer Fantasy
Recomandări: „Waking Up”, „Light On”, „New World

We Are The Night – „Bunker”

Goosy (vocalist), Lil Fish (chitarist, DJ), Phatty.H (clape, bassist) și Lam (tobe) formează trupa We Are The Night, care a debutat în martie 2013. Între 2015 și 2016, Ruby Records s-a ocupat de promoții, iar din 2017, băieții s-au mutat la big.wav Music.

Albume: „Vertigo”, „Calm Myself Down”, „Midnight Fantasy
Recomandări: „SF”, „Air Balloon”, „Our Younger Days”, „Stones

South Club – „twice”

South Club este o trupă formată de Nam Taehyun în 2017 sub South Buyers Club. Cei patru membri sunt Nam Taehyun, Lee Dongkeun, Kang Minjun și Jung Hoemin și, în prezent, agenția P&B Entertainment se ocupă de ei. Grupul a suferit mai multe schimbări de membri de-a lungul timpului: Donghyun (acum artist solo sub numele BOYHOOD), Yuni, GET-KU (acum chitarist pentru APNEA), Wonyoung și Myung.

Albume: „90”, „20
Recomandări: „Dirty House”, „I Got The Blues”, „Liar”, „Outcast”, „Rock Star”, „HI/BYE”, „I’m Crazy

Hoppipolla – „Your Ocean

Hoppipolla este grupul câștigător al emisiunii „Super Band”. A debutat în noiembrie 2016, sub agenția Dreamus. Cei patru membri sunt Ha Hyunsang (voce, chitară), Kim Youngso (chitară), I’ll (voce, clape) și Hong Jinho (violoncel).

Albume: „Spring To Spring”, „And Then There Was Us
Recomandări: „About Time”, „Märchen”, „Enough”, „Our Song”, „Unnatural”, „Wander”, „Mom”, „Let’s!

SURL – „Snow”

SURL este o trupă formată din Hoseung (vocal și chitară), Doyeon (chitară), Hanbin (bass) și Myeongsuk (tobe), toți prieteni din liceu. Aceștia au debutat în iulie 2018 sub Happy Rebot Records. Membrii au explicat numele trupei în felul următor: „povești în care oamenii se pot regăsi din experiențele de viață.”

Albume: „I Know
Recomandări: „Dry Flower”, „Aloha My Love”, „Road”, „Dancing On The Rooftop

SE SO NEON – „Midnight Train”

SE SO NEON este o trupă formată din trei membri: Soyoon (voce și chitară), U-Su (tobe) și Hyunjin (bass). Ultimii doi i-au înlocuit pe membrii Fancy Moon și Gangto, care au plecat pentru a se înrola în armată. Agenția care se ocupă de ei este Magic Strawberry Sound. Trupa a debutat în iunie 2017 cu „A Long Dream”.

Albume: „Nonadaptation
Recomandări: „ A Long Dream”, „E”, „The Wave

Un gând despre „PLAYLIST: Trupe rock/indie care merită mai multă atenție (1)

  1. Pingback: PLAYLIST: Trupe rock/indie care merită mai multă atenție (2) | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s