[CCC] Un comentariu online al lui Yuju din GFRIEND atrage atenția după anunțul destrămării grupului

Articol: Fotografia încărcată de Yuju cu o zi înainte ca GFRIEND să anunțe desființarea atrage atenția.

Sursa: Sports Kyunghyang

Fotografia din trecut a lui Yuju din GFriend , înainte de știrile despre desființare, atrage atenția. 

Pe 17, Yuju a postat un jurnal scris cu o zi înainte să debuteze, pe Weverse. În jurnalul era scris: „Debut Ziua-1, mâine voi debuta la Music Bank. Primul album a fost lansat astăzi și au fost lansate multe conținuturi, precum videoclipuri muzicale și conținut de la locul filmării. Nu-mi vine să cred. Dacă este rău este rău, dacă este bine, este bine. Voi face doar partea mea cu fidelitate. Să ne concentrăm asupra acelui moment.”

Se pare că Yuju a privit înapoi la debutul lor înainte de a fi lansată știrea despre desființarea grupului.

Internauții au răspuns scriind: „Ea se referea la rezilierea contractului” „vai, ai muncit din greu”.

Între timp, agenția Source Music a confirmat printr-o postare pe Weverse pe 18 mai că „GFRIEND se va desființa pe 22 mai după ce compania și membrele nu au reușit să ajungă la un acord de reînnoire a contractelor după discuții lungi și aprofundate”.

Între timp, fără un concert sau o întâlnire de fani, fanii împărtășesc dezamăgirea cu privire la știrile abrupte despre desființare cu doar 4 zile înainte de încheierea contractului.  

[+160, -4] De ce se simte ca și cum nu mai vor nimic de-a face cu grupul ㅋ ㅋㅋㅋ ㅋㅋㅋ? Pur și simplu nu înțeleg de ce se poartă așa ㅌㅋ ㅋㅋㅋ Indiferent dacă decid sau nu să desființeze grupul, nu ar trebui să lase fanii măcar să se pregătească pentru expoziția Hybe? Am plătit pentru asta, așa că de ce să nu ne lase să mergem, nu e ca și cum am încerca să discutăm despre destrămare .. 

[+151, -3] Au muncit atât de mult pentru a-și plăti datoriile către agenție până la punctul în care au căzut pe scena udă pe care le-au pus să cânte. CEO-ul Sungjin chiar trebuie să se poarte mai bine cu membrii și fanii. Dacă fanii sunt confuzi și supărați, vă puteți imagina cum se simt membrele? Erau un grup atât de bun muncitor, dar le-au desființat așa? Ce s-a întâmplat? 

[+102, -140] Am senzația că nu a fost o desființare unilaterală. Cred că toate membrele GFriend au decis împreună să nu reînnoiască. Văzând cum au mers lucrurile cu Apple și Mago, probabil că au decis să nu mai semneze din nou cu ei ..

[+57, -1] Source ar fi fost o agenție nugu dacă nu ar fi fost GFriend .. 

[+50,-1] Bineînțeles că toți au fost de acord să își rezilieze contractele, văzând că niciuna dintre ele nu a reînnoit ㅋㅋ ㅋㅋㅋ. Cred că au avut probleme cu agenția. Nu este ca și cum Source are alți artiști care să le aducă bani, deoarece încă nu au debutat alte grupuri de fete. Am unele îndoieli că agenția a vrut să reînnoiască, dar ele au ales să nu o facă din cauza modului în care au fost tratate.

[+29,-0] Motivul pentru care fanii sunt supărați nu este pentru că au decis să nu reînnoiască. Acest lucru se datorează faptului că aveau un eveniment programat cu semnare de autografe care a fost amânat și o mulțime de membership-uri care erau încă valide. De asemenea, au anulat toate videoclipurile și afișele pe care intenționaseră să le lanseze inițial și nu le-au dat fanilor nimic. Reînnoirea contractului nu este problema, este atitudinea de rahat a Source față de fani și membre ..

[+18,-0] Cred că Source intenționează să se desființeze și să părăsească industria divertismentului. De aceea au desființat grupul atât de brusc. Cel puțin acest cancer de agenție va dispărea pentru vecie.

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s