Membrele GFRIEND postează mesaje pentru fani pe Weverse

GFriend write handwritten letters to fans after leaving Source Music &  Sowon says GFriend is over | allkpop

Membrele GFRIEND au postat mesaje înduioșătoare pe platforme Weverse!

În data de 23 mai, fanii au fost luați prin surprindere de mesajele membrelor pe Weverse. Acestea și-au luat pentru ultima oară la revedere de la trupă și au amintit fanilor cât de mult înseamnă pentru ele.

Yerin a scris: „Îmi este foarte dor de voi și vă iubesc. De acum înainte, vă voi iubi chiar și mai mult. Vă mulțumesc. Nici nu pot să găsesc cuvinte pentru a descrie.

Yuju a continuat: „Sunt conștientă că nu am fost aplaudate pentru că am fost întotdeauna perfecte și că am putut să strălucim într-o mulțime de oameni luminoși. Oriunde ați fi și oricum ați privi, eu voi fi lângă voi. Nu sunteți singuri.

SinB a postat următorul mesaj: „BUDDY ai noștri, să mâncați bine și fiți siguri că ne vom întâlni din nou. Vă mulțumesc și vă iubesc foarte mult.

Lidera Sowon a scris: „BUDDY chiar se gândesc la noi până în ultimul moment. Nu pot să vă descriu toate gândurile și sentimentele mele, însă sper să ajungă la voi. Chiar vă iubesc. Să nu plângeți. Îmi pare foarte rău.

Umji a fost următoarea care a postat un mesaj pentru fani: „Am fost atât de tristă când a trebuit să părăsesc locul meu preferat de joacă atunci când eram mică… Însă știu că amintirile și toate aceste sentimente vor rămâne în inima fanilor BUDDY. Și în a mea la fel. Să fiu sinceră, ar trebui să primesc un trofeu pentru că m-am arătat în fiecare zi… nu sunteți de acord? Vă rog să îmi oferiți unul, BUDDYs 🙂 Să ne distrăm oriunde am fi. Cei mai buni prieteni ai GFRIEND sunt BUDDY, vă mulțumesc din suflet și vă iubesc pe toți.

În final, Eunha a scris: „M-am gândit continuu la fanii care ascultau piesele noastre și se uitau la videoclipuri cu noi. Este păcat că nu am reușit să exprim suficient cât de mult înseamnă BUDDY, întrucât am fost o idioată care nu putea fi transparentă emoțional… Vă rog să vă amintiți, voi sunteți oamenii care m-ați adus unde sunt astăzi și cei mai prețioși pentru mine. Vreau să fiu în amintirile voastre ca membră a GFRIEND. Sper că nu este ultimul rămas-bun, ci un nou „bună”! Chiar vă iubesc și vă ador, BUDDY.

Fanii au fost luați prin surprindere de veștile bruște ale despărțirii trupei GFRIEND. Contractele membrelor au expirat în data de 17 mai și niciuna nu a decis să îl reînnoiască. Source Music a anulat toate evenimentele programate și a aplicat pentru a deține numele. Mulți consideră că a existat o ceartă între trupă și agenție.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s