Membrele aespa dezvăluie că sunt mari fane ale lui Giriboy și CL

aespa Release Their New Single 'Next Level' and Tease a Future Album

În data de 25 mai, membrele aespa au apărut la „Kim Shin Young, Noon’s Song of Hope Radio” de pe MBC FM4U, acolo unde au vorbit despre admirația pentru artiști precum Giriboy și CL.

Trupa a revenit recent cu piesa „Next Level” pe 17 ani și a mers la emisiunea radio pentru a răspunde la câteva întrebări. Gazdele au fost curioase dacă fetele își doresc ca vreun anume artist să le vadă videoclipul, iar Karina a răspuns: „Mi-ar plăcea să primesc o reacție de la artiști care fac muzică diferită de a noastră, așa că l-aș alege pe Giriboy.” Apoi, aceasta i-a transmis un mesaj direct rapperului: „Bună, Giriboy sunbaenim! Îmi place muzica ta și o ascult des. Te rog să oferi puțină atenție trupei aespa.

În plus, deja se știe cât de mult o adoră Giselle pe CL și a povestit despre prima oară când a întâlnit-o: „Am văzut-o o singură dată, însă eram în drum spre un eveniment important și am salutat-o în grabă pe CL.” DJ-ul Kim Shin Young i-a spus că, de fapt, este apropiată de CL și a asigurat-o: „CL este destul de introvertită totuși. Însă are o aură foarte carismatică”, la care membrele au răspuns: „Da, este super carismatică.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s