Song Mino din WINNER vorbește despre forma sa artistică de exprimare

WINNER’s Song Mino Talks About His Artistic Form Of Expression

Song Mino din WINNER a participat recent la un pictorial realizat de revista Dazed!

Pentru realizarea fotografiilor, artistul și-a arătat carisma pozând în frumoasele articole vestimentare din colecția Louis Vuitton X NBA.

Mai apoi, artistul a fost comparat cu directorul artistic care s-a ocupat de îmbrăcămintea bărbaților de la Louis Vuitton. Mai apoi, a fost întrebat despre opinia sa în legătura cu ținutele, iar acesta a a răspuns: „Jacheta pe care am purtat-o în prima ținută a fost chiar drăguță. La fel e și compleul care conține acei pantaloni scurți. Pot spune că mi-au plăcut toate aspectele în legătură cu hainele purtate astăzi. Au fost pe placul meu.”

În ceea ce privește exprimarea sa artistică, Song Mino a mărturisit: „Sincer, a existat o perioadă în care m-am gândit mult la asta. Este un lucru la care nu poți primi ajutorul nimănui. Dacă nu știi cum să te exprimi, ești ca și mort. Nu contează metoda sau forma exprimării, indiferent dacă e vorba despre artă sau muzică. Mă simt în viață când îmi exprim gândurile și sentimentele prin muzica mea. Alt lucru important ar fi atenția oamenilor care chiar ascultă ce am de oferit. E un sentiment plăcut când reușești să te exprimi și sunt lângă tine persoane care apreciază asta. Exprimarea artistică reprezintă soarta mea.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s