Key din SHINee spune ce simte despre plecare lui Taemin în armată

În episodul de pe 28 mai al emisiunii I Live AloneKey a vizitat noua casă a lui Taemin.

La începutul show-ului, vedem că artistul a adus o geantă plină cu lucruri, precum balsam de buze, înălțătoare pentru papuci și altele asemenea de care Taemin va avea nevoie cât va fi în armată. Key și-a luat în serios rolul de frate mai mare și a gătit pentru mezinul trupei SHINee, înainte ca acesta să se înroleze.

Idolul k-pop a explicat – „Nu fac asta pentru alte persoane, dar acest copil… mă face să vreau să am grijă de el. Îl cunosc pe Taemin din 2005 și este cineva care mereu a fost alături de mine, dar acum se va înrola în armată.”

Key a mai adăugat – „Ceea ce mă doare cel mai mult e faptul că atunci când am plecat în armată, i-am avut cu mine pe ceilalți doi colegi de trupă. Am fost toți trei în armată, dar el se va duce singur. Am simțit un fel de sprijin gândindu-mă că și ceilalți doi colegi sunt altături de mine în perioada respectivă, dar în cazul lui Taemin nu se va întâmpla așa.”

Astfel, Key a dezvăluit cât de mult îl iubește și prețuiește pe Taemin. Fanii au fost atinși de vorbele și gesturile lui Key, spunând – „De asta iubesc SHINee”, „Awwwww”, „Chiar cred că este o  persoană caldă”, „Îl iubesc pe Key”, „Nu îmi vine să cred că Taemin pleacă în armată. Tot cred că încă este în liceu” și „Key m-a emoționat tare”.

Mai jos îi puteți urmări pe Key și Taemin!

Sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s