Park Ji Hoon discută despre sincronizarea cu personajul său în drama „At A Distance Spring Is Green”

Park Ji Hoon Talks About Synchronization With His New Character And Reason For Starring In “At A Distance Spring Is Green”

Park Ji Hoon a vorbit despre cum e să intre în pielea personajului Yeo Joon pentru noua dramă coordonată de KBS, „At A Distance Spring Is Green”.

Bazat pe un webtoon foarte cunoscut, drama abordează un subiect sensibil, anume durerile și tulburările prin care trec studenții în momentul în care se lovesc cu realitatea crudă.

Personajul interpretat de actor, Yeo Joon, este un student chipeș al Universității Myungil, care provine dintr-o familie înstărită și are o personalitate dulce. Viața lui pare perfectă, însă băiatul are o rană adâncă, provocată de evenimentele din trecut, însă despre care nu știe nimeni.

Anterior, Park Ji Hoon a uimit publicul cu sincronizarea sa perfectă cu personajul propus. Acesta a răspuns: „Chiar dacă eu și Yeo Joon nu avem nimic în comun, este bine să aud asta. Pot spune că e un sentiment plăcut să joci rolul unui personaj complet diferit de personalitatea ta reală.”

Mai apoi, a împărtășit motivul pentru care drama l-a atras: „M-a atras faptul că am avut posibilitatea de a portretiza situația unui student, dar și greutățile la care este supus. Perioada în care se află studenții este numită perioada de aur. Consider că este o poveste la care toți oamenii se pot uita, mai ales aceia de vârsta mea.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s