Ravi vine cu o declarație oficială, cerând scuze membrelor Red Velvet pentru melodia „Red Velvet”

Membrul VIXX și artistul solo Ravi a lansat o declarație oficială ca răspuns la controversa apărută referitor la melodia „Red Velvet” ce face parte din al patrulea EP, „Roses”.

Puțin după nouă lansare de ieri, 3 iunie, a patra melodie „Red Velvet” feat. Jamie a stârnit o controversă pentru versurile sexuale, prin care face aluzie la membrele Red Velvet.

Când problema a apărut publicată în mai multe portale de știri, agenția GROOVL1N a venit cu următoarea declarație și scuze:

„Bună ziua, sunt Ravi.
Vreau să adresez controversa apărută în jurul melodiei incluse în noul meu album „Roses”.
În primul rând și cel mai important, vreau să cer scuze sincer membrelor trupei Red Velvet, care au fost menționate în versuri, și tuturor afiliaților din agenție. În al doilea rând, cer scuze fanilor care au fost deranjați de situație.
Îmi pare rău de asemenea pentru că am întârziat cu scuzele, pe când ar fi trebuit să vorbesc cât mai rapid posibil.
M-am gândit mult despre ordinea în care trebuie să fiu responsabil pentru această situație. În această dimineață, eu am contactat personal membrele Red Velvet prin agenția lor, pentru a cere scuze, la fel și afiliaților trupei. Desigur, simt o greutate nespusă pentru că am creat o astfel de situație. Nu doar, dar, fiind cineva responsabil de agenția GROOVL1N, reflectez adânc asupra neglijenței privind această problemă. Mă simt rușinat că nu am realizat cum versurile aveau să cauzeze disconfort publicului în timp ce lucram la melodie.
Am sperat să creez o melodie cu o energie dulce și luminoasă; însă, din cauza că a fost menționat un grup specific, artiștii în particular, la fel ca și fanii lor, au fost afectați direct; fiind liricistul melodiei, eu consider că toată responsabilitatea pentru problema apărută cade pe mine.
Că rezultat, am ajuns la înțelegerea cu distribuitorul de muzică să ștergem această melodie de pe toate platformele. Va lua ceva timp până când schimbările vor avea efect total; dar voi avea grijă să fie luate măsuri stricte.
Adițional, promit să lucrez cu mai multă precauție și grijă de acum înainte.
Încă o dată, cer scuze tuturor care sunt dezamăgiți din această cauză, și voi face tot ce pot ca să nu vă dezamăgesc din nou.
Mulțumesc.”

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s