Membra Song Sun din TRI.BE dezvăluie că verișoara ei, Yuri din Girls’ Generation, nu a fost de acord cu debutul ei

Song Sun, membră al grupului debutant TRI.BE, a mărturisit că verișoara ei, Yuri din Girls’ Generation, s-a împotrivit debutului ei la început.

TRI.BE și-a făcut debutul pe data de 18 mai cu albumul single „Conmigo”, care a inclus melodia de titlu, „RUB-A-DUM”. Chiar înainte de debutul fetelor, grupul a câștigat multă atenție, deoarece este produs de Shinsadong Tiger și LE din EXID

Cu toate acestea, Song Sun a dezvăluit într-un interviu cu EDaily News, că verișoara ei celebră, Yuri, era împotriva debutului ei. Aceasta a explicat: „Yuri unnie nu mi-a recomandat să debutez într-un grup de fete, pentru că știe că viața în industria de divertisment este dificilă. Dar când m-a văzut lucrând din greu și alergând spre obiectivul meu de a debuta ca și cântăreață, m-a înveselit și m-a susținut. Așa că am reușit să debutez cu TRI.BE”.

În plus, grupul novice a dezvăluit că modelul lor este BLACKPINK. Mirae a explicat: „Acordăm o atenție deosebită evoluțiilor noastre, așa că, atunci când urmărim prestațiile carismatice ale trupei BLACKPINK, vrem să fim ca ele. Avem întotdeauna grupul BLACKPINK în minte, iar ele (membrele) sunt modelele noastre”.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s