EXO ia cu asalt topurile iTunes din toată lumea, printre care și România, cu noul album ‘Don’t Fight The Feeling’

Albumul special de la EXO, „DON’T FIGHT THE FEELING”, primește multă dragoste din toată lumea!

Băieții din EXO au lansat un nou material discografic pe 7 iunie, „DON’T FIGHT THE FEELING”, iar la scurt timp de la lansare a ajuns în topul celor mai bune albume iTunes din cel puțin 85 de țări, printre care Statele Unite, Regatul Unit, Franța, Canada, Germania, Italia, Emiratele Arabe Unite, Australia, Austria, Columbia, Danemarca, Egipt, El Salvador, Estonia, Grecia, Honduras, Belarus, Hong Kong, India, Japonia, Letonia, Bulgaria, Luxemburg, Mexic, Noua Zeelandă, Nigeria, Norvegia, Filipine, Polonia, Portugalia, România, Rusia, Singapore, Slovacia, Africa de Sud, Spania, Sri Lanka, Suedia, Elveția, Taiwan, Thailanda, Turcia, Ucraina, Uzbekistan, Vietnam , Zimbabwe, Guatemala, Ungaria etc.

Albumul a fost inclus în topul celor mai vândute albume digitale de la QQ Music, Kugou Music și Kuwo Music din China. De asemenea, clasamentul QQ Music, a certificat noul album cu triplu platină, pentru a reușit să treacă de 3 milioane de yuani (aproximativ 469.520 USD) în vânzări, în doar două ore și 19 minute după lansare.

Chiar și în topurile naționale, noul material s-a clasat pe cele mai înalte locuri. Piesa cu același nume, „Don’t fight the feeling”, a ajuns pe locul 1 în topurile Vibe, Bugs și Genie.

Felicitări!

Sursa: soompi.es

Un gând despre „EXO ia cu asalt topurile iTunes din toată lumea, printre care și România, cu noul album ‘Don’t Fight The Feeling’

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s