Han Ye Seul abordează zvonurile din jurul ei pe YouTube

Actor Han Ye-seul takes to YouTube to address rumors

Actrița Han Ye Seul a încărcat miercuri un videoclip intitulat „Lasă-mă să-ți spun TOT” pe canalul ei de YouTube, respingând aproape toate acuzațiile care au circulat despre ea.

În videoclip, care durează aproximativ 22 de minute, actrița abordează acuzațiile care i se aduc, una câte una, cu ajutorul a două cartonașe marcate cu un „X” și un „O” scrise pe fiecare pentru a recunoaște sau a infirma afirmațiile spuse despre ea.

Majoritatea acuzațiilor, care includ faptul că actualul ei iubit, pe care l-a dezvăluit pe Instagram luna trecută, a lucrat ca escortă de sex masculin și că a pleznit-o pe Jennie, membra trupei BLACKPINK, au fost făcute în videoclipuri postate de canalul de extremă dreapta de YouTube Hover Lab ,găzduit de avocatul Kang Yong-seok și de fostul jurnalist Kim Yong-ho, la sfârșitul lunii trecute.

„Sunt atât de bucuroasă și de ușurată că, în sfârșit, pot da totul afară”, a spus ea înainte de a începe să abordeze acuzațiile.

Prima acuzație pe care a abordat-o a fost că a ieșit cu „un chaebol (un cuvânt pe care coreenii îl folosesc nu numai pentru a se referi la un conglomerat, ci și la un membru al unei grupări bogate) din trecut” și că i-a cumpărat un Ferrari. Ea a spus că această afirmație este adevărată și a pus la îndoială faptul că este greșit să primească cadouri scumpe de la un iubit bogat.

Han, totuși, LE-a criticat pe cele două gazde de la Hover Lab pentru că a spus că se putea „întâlni cu bărbați bogați pentru că era suficient de tânără pe atunci”, ceea ce era o „degradare clară a femeilor”.

„Nu sunt atât de mulțumită de asta și m-am simțit incoonfortabil când i-am auzit batjocorindu-mă cu astfel de comentarii”, a adăugat ea. „M-am întâlnit cu un tip bogat și de la care am primit cadouri pentru că eram prietena lui”.

Han a respins, de asemenea, acuzațiile potrivit cărora ar fi lovit-o pe Jennie pentru că s-a întâlnit cu fostul ei iubit, rapperul și producătorul coreean-american Teddy, spunând că nu s-a întâlnit niciodată cu membra grupului de fete și a adăugat că YouTuberilor „le place să inventeze povești bizare”. 

Actrița a mai spus că a decis să ia măsuri legale după ce canalul YouTube a acuzat-o că a consumat droguri în clubul de noapte Burning Sun.

„Oamenii mi-au spus să nu răspund, așa că urma să nu o fac, dar este o poveste diferită când mă asociază cu scandalul Burning Sun și mă fac să arăt ca o dependentă de droguri”, a spus ea.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s