Instanța îl acuză pe B.I de încălcarea Legii privind consumul ilegal de droguri + agenția dezvăluie de ce au lansat albumul înainte de finalizarea procesului

La agencia de B.I responde a su acusación + Explica por qué publicaron su álbum antes de la decisión de la corte

La începutul acestei săptămâni a fost dezvăluit că B.I a fost pus sub acuzare pentru încălcarea Legii privind controlul narcoticelor.

Potrivit celor din industrie, unul dintre cazurile lui Yang Hyun Suk a fost înaintat acuzării pe 28 mai și în prezent se așteaptă un proces. El este acuzat că a amenințat informatorul „A” care a depus mărturii la poliție, în august 2016, cu privire la consumul ilegal de droguri de către B.I, fost membru iKON.

De asemenea, B.I este suspectat că a cumpărat marijuana și LSD (dietilamidă cu acid lisergic) de la o cunoștință („A”) în 2016 și că le-a folosit, recunoscând această ilegalitate. Prima audiere a lui Yang Hyun Suk va avea loc pe 25 iunie, iar cea al lui B.I va avea loc pe 9 iulie.

Între timp, agenția IOK Company a lansat o declarație în urma acuzării sale. De asemenea, compania și-a cerut scuze pentru lansarea albumului de la B.I, „WATERFALL”, în timp ce acesta aștepta o decizie cu privire la cazul său.

Declarația este următoarea:

Bună ziua, suntem compania IOK.

Vrem să vă vorbim cu privire la acuzațiile aduse artistului nostru, B.I. Acesta a fost acuzat pentru că a cumpărat narcotice în 2019. În 2020, conform legii, idolul a fost supus unor investigații riguroase și teste de droguri. Artistul a așteptat decizia finală în cazul său.

În urma incidentului, B.I și agenția noastră au discutat direcția pe care o va lua în viitor. În timp ce artistul și compania și-au recunoscut faptele din trecut și nu am putut da timpul, am hotărât ca acesta va trăi ca o persoană cinstită de acum.

Am decis ca în loc să pierdem timpul așteptând ca lucrurile să treacă de la sine, artistul nostru să-și folosească influența pe care o are pentru a ajuta societatea într-un fel. Așadar, am lansat albumul „Midnight Blue”, iar toți banii au fost donați. Cu această intenție, am publicat cel mai recent album. Ne cerem scuze pentru faptul că am lansat acest material discografic pe fondul controversei incomode a artistului nostru.

Ne cerem, de asemenea, sincer scuze pentru faptul că, poate, prin acțiunile noastre grăbite, am îngrijorat fanii. În acest moment, artistul nostru așteaptă finalizarea cazului său. Compania va accepta decizia instanței cu capul plecat și vom continua să-l sprijinim pe B.I.

Vă mulțumesc.

Sursa 1, Sursa 2

2 gânduri despre „Instanța îl acuză pe B.I de încălcarea Legii privind consumul ilegal de droguri + agenția dezvăluie de ce au lansat albumul înainte de finalizarea procesului

  1. youabby

    Totusi acuzatiile lui nu par chiar atat de grave cum a fost in cazul lui Ilhoon.vom vedea care va fi pana la urma sentina.
    Oricum mie imi place albumul lui B.I si vad ca a avut si succes.iar daca veniturile le va dona,poate viata lui si a altor persoane se va schimba.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s