TOP: 6 melodii de la GFRIEND perfecte pentru anotimpul vara

6 Refreshing GFRIEND Hits That Are Perfect For Summer

Acestea sunt cele mai potrivite hit-uri pentru vară lansate de fetele din GFRIEND!

Acum câteva săptămâni, GFRIEND a anunțat în mod public faptul că trupa se va desființa, după încheierea contractului în data de 22 mai. Deși mulți fani au fost întristați, membrele s-au revanșat postând câteva scrisori pline de mesaje pozitive și încurajatoare pentru persoanele care le-au susținut atât de mult timp.

În ciuda acestui lucru, grupul va rămâne mereu în inimile noastre, iar melodiile lor nu vor fi uitate. Ca urmare, am pregătit o listă cu câteva dintre aceste piese muzicale, care se potrivesc anotimpului nostru favorit, vara!

1. „Me Gustas Tu”

În timp ce versurile fac referire la o persoană îndrăgostită căreia îi e greu să-și admită sentimentele pentru persoana iubită, videoclipul ne transpune undeva în mijlocul naturii liniștitoare, având o totală energie de vară.

2. „Navillera”

În videoclipul prezentat, fetele din GFRIEND își preocupă timpul cu diverse activități, perfecte pentru o zi însorită. De exemplu, o întâlnire cu prietenii la picnic, plimbarea cu rolele prin oraș sau pur și simplu relaxare în casă.

3. „Love Whisper”

În acest MV, fetele ne prezintă frumusețea de a călători prin diverse orașe sau vizitarea unor obiective turistice. De asemenea, acestea dansează fericite într-o gradină, arătând faptul că și un lucru atât de mărunt îți poate aduce fericire.

4. „Summer Rain”

În această melodie, fetele compară dragostea cu ploaia de vară. Ambele sunt la fel de imprevizibile și te pot surprinde când nu te aștepți. Asemenea lor, putem să ne plimbăm prin ploaia liniștită având o umbrelă și admirând picăturile dese.

5. „Sunny Summmer”

Aceasta este exact genul de melodie care îți poate ridica moralul! Membrele ne arată cum putem înfrunta vremea călduroasă și cum ne putem bucura pe deplin de aceasta. În versuri, fetele le mulțumesc fanilor, fiind o melodie dedicată acestora.

6. „Fever”

Fetele se află într-o atmosferă optimistă, situându-se în două zone călduroase: deșert și pădurea tropicală. Vara este anotimpul călătoriilor, iar membrele din GFRIEND au grijă să sublinieze acest aspect.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s