Billboard anunță lansarea unei agenții care îi va promova pe MONSTA X și Wonho în SUA + nou album MONSTA X în engleză!

MONSTA X Confirms Comeback With New Mini Album, Follow: Find You - E!  Online - AP

Noua agenție, Interwine, este înființată de managerul celor șapte idoli din SUA și este realizată în colaborare cu BMG, urmărind creșterea activităților din SUA pentru MONSTA X și Wonho.

Într-o știre din 16 iunie, Billboard anunță că Eshy Gazit, CEO/fondator al Gramophone Media și partener la Maverick Management, o altă agenție care are în portofoliu artiști ca Madonna, Aerosmith, Miley Cyrus, Pitbull, Paul McCartney, Doja Cat, THE WEEKND, U2, etc., a anunțat lansarea unei noi companii, Intertwine, în parteneriat cu BMG.

MONSTA X și Wonho, cele două nume din K-pop pe care Gazit le-a manageriat în SUA în ultimii ani, sunt primele două nume coreene din acest nou parteneriat.

„Intertwine este conceput pentru a face un alt pas înainte și pentru a sprijini artiștii din Asia și din întreaga lume pentru a-și aduce limbajul muzical cât mai multor oameni posibil”, spune Gazit pentru Billboard. „Parteneriatul BMG aduce o cantitate semnificativă de resurse, echipe de profesioniști din întreaga lume și alte active importante pentru a face cu adevărat acest vis al unității muzicale împlinit la întregul său potențial.”

Gazit a lucrat cu BTS în primele încercări ale grupului de a pătrunde în America de Nord. Gazit va rămâne partener la Maverick, precum și președinte la Gramophone, o companie de management pentru artiști și branding care a fost achiziționată de LiveXLive Media luna trecută (livexlive este o rețea puternică de concerte și activități artistice /concerte online globale).  

„Eshy a jucat un rol vital în dezvoltarea strategică a subculturii K-pop ca nouă muzică de masă nu numai în SUA, ci și în întreaga lume”, spune Thomas Scherer, director executiv și de repertoriu al BMG, aflat în Los Angeles. „Pasiunea sa neobosită, experiența, cunoștințele și istoricul său al succesului vorbesc foarte mult. BMG este mândru să le ofere fanilor din întreaga lume muzică K-pop nouă și captivantă. Hallyu !. ” 

Gazit confirmă că MONSTA X, grup al cărui album în limba engleză All About Luv din 2020 a ajuns pe locul 5 în topul Billboard 200 albume, va lansa un nou album în limba engleză la sfârșitul acestui an. Între timp, WONHO, care a plecat de la MONSTA X în 2019, a lansat o serie de EP-uri solo în ultimul an și deja mai multe melodii în limba engleză.

Totodată, BMG a finalizat, de asemenea, un acord de distribuție separat pentru cele două viitoare albume coreene ale lui MONSTA X, în parteneriat cu Starship Entertainment din Coreea de Sud. Wonho va continua să lucreze cu Highline Entertainment, o subsidiară a Starship.

„Având în vedere acoperirea globală a BMG, am știut că aceasta este o oportunitate extraordinară de a intra în lumea explozivă a K-pop-ului”, spune Dan Gill, directorul executiv al BMG pentru înregistrări muzicale. „Cu parteneriatul Intertwine centrat în jurul superstarurilor internaționale MONSTA X și Wonho, intenționăm nu numai să construim, ci să extindem brandurile lor în teritorii neexploatate anterior.”

 

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s