Minhyuk din MONSTA X și-a depășit frica de apă și a obținut permisul de Scuba Diving

„Poți face orice lucru.”

Recent, membrii grupului MONSTA X au fost la emisiunea radioKang Hanna’s Volume Up” de la postul  KBS Cool FM  pentru a promova comeback-ul  cu melodia “Gambler”. 

În timpul interviului, Minhyuk a ajuns să povestească despre fobia lui de apă. Dar el a povestit și că a reușit să își învingă frica și să obțină permisul de scuba diving.

Minhyuk a dezvăluit că a fost ușor să își depășească frica de apă și că au existat câteva momente în care a simțit că ar trebui să renunțe pur și simplu: „De fiecare dată când săream în apă, îi spuneam instructorului „Nu pot să fac asta.” Îl rugam să mă scoată înapoi din apă. Mi-am dat seama, totuși, că dacă închid ochii și strâng din dinți, o pot face. Nu e nimic ce nu poți face. Asta am învățat, dar simt că aș fi speriat să fac asta chiar și acum. Dar acesta este scopul. Teama nu dispare niciodată, dar există ceva de câștigat din ea.”

În ciuda faptului că Minhyuk s-a obișnuit puțin cu apa, idolul a recunoscut că apa este încă puțin înfricoșătoare pentru el, dar cu siguranță progresează: „Pare încă înfricoșător și acum, dar nu acesta este obiectivul? Nu elimină frica, dar sunt lucruri de câștigat.”

Ceilalți membri ai grupului au spus, de asemenea, tipurile de permise pe care și-ar fi dorit să le obțină. Kihyun a spus că ar dori să obțină un permis pentru a conduce utilaje grele: „Vreau să obțin un permis pentru a conduce utilaje grele, un excavator și un permis de conducere pentru remorcă.”

Jooheon a comentat că în trecut fusese interesat să obțină o licență coreeană pentru alimente: „Am vrut să devin un om dulce, așa că am vrut să obțin o licență pentru mâncare coreeană, dar în aceste zile interesul meu a scăzut foarte mult.”

Membrii MONSTA X sunt inteligenți și clar multi-talentați, astfel încât orice vis este ușor de realizat pentru ei!

 

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s