Drama “The Devil Judge” oferă explicații despre conceptul de univers alternativ

“The Devil Judge” Explains The Drama’s Alternate Universe Concept

Postul tvN a oferit punctele cheie care explică lumea din “The Devil Judge”!

“The Devil Judge” este plasat într-o versiune distopică a universului alternativ al Coreei, unde întreaga națiune participă la un proces din sala de judecată transmis în direct. Ji Sung joacă rolul de „judecător al diavolului”, Kang Yo Han, care ridică întrebarea: Este el un erou al oamenilor dintr-o lume haotică sau un diavol care poartă masca legii?

Drama îl are în rolurile principale pe Kim Min Jung ca Jung Sun Ah, adversarul lui Kang Yo Han; Jinyoung de la GOT7 va interpreta rolul lui Kim Ga On, judecător asociat; și Park Gyu Young în rolul lui Yoon Soo Hyun, un detectiv de poliție și prietenul din copilărie al lui Kim Ga On.

1) O Coreea distopică imaginară

Acțiunea din serial nu se petrece în societatea actuală, ci într-un univers alternativ imaginar, în care Coreea ajunge o distopie. Societatea s-a prăbușit iar oamenii izbucnesc cu neîncredere și ură împotriva liderilor lor, iar viața de zi cu zi a căzut în haos și jafuri.

În această lume în care ordinea pare să se prăbușească, un judecător pe nume Kang Yo Han semnalează o nouă schimbare pentru societate. Ce fel de schimbare va aduce și ce ideologii se vor răspândi printre oameni ca urmare, sunt întrebările la care se va răspunde în „Judecătorul diavolului”.

2) Un spectacol live în sala de judecată cu întreaga națiune 

În această Coreea distopică imaginară, o nouă metodă puternică de a pedepsi răul este printr-un „spectacolul live din sala de judecată”. În timp ce întreaga țară urmărește, procesul este transmis în direct. Instanța pare mai degrabă un studio TV decât o sală de judecată obișnuită, iar procesul se desfășoară și într-o atmosferă diferită de cea a unei instanțe din lumea „noastră”.

Persoana care va transforma sala de judecată într-un reality show live este judecătorul principal, Kang Yo Han. Dacă cineva care a comis o crimă este judecat, atunci el se va asigura că îl va pedepsi indiferent de cine ar fi. Judecățile lui revigorante îl fac popular printre oameni, dar persoane precum Kim Ga On încep să fie suspicioși cu privire la metodele sale.

3) Fundația responsabilității sociale

În această lume, judecătorul vedetă Kang Yo Han este unul dintre eroii oamenilor ca individul care conduce spectacolul live în sala de judecată, dar există o altă organizație în care publicul își pune încrederea: fundația responsabilității sociale.

Fundația de responsabilitate socială conduce fundații caritabile și ajută clasele sociale defavorizate. Este suficient de puternică pentru a pune presiune pe liderii societății și influența acesteia este de așa natură încât se presupune că vorbește pentru popor.

Jung Sun Ah, inamicul lui Kang Yo Han, este directorul executiv al fundației de responsabilitate socială. Este o femeie seducătoare și strălucitoare care folosește faptul că oamenii își ascund lăcomia în spatele unui voal de ipocrizie ca armă și reușește să țină oameni puternici în palma mâinii ei. Un punct cheie pentru dramă este vechea rivalitate dintre ea și Kang Yo Han și rolul pe care fundația de responsabilitate socială îl va juca în povestea dramei.

Serialul are premiera în 3 iulie.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s