Taeyeon din Girls’ Generation mărturisește că are dorința de a deveni o influență pozitivă + altele

Girls’ Generation’s Taeyeon Opens Up About Finding Herself + Wanting To Be A Positive Influence

Artista a participat la o ședință foto realizată de revista Cosmopolitan și a acordat un interviu pentru publicație!

Se pare că Taeyeon din Girls’ Generation’s va deveni imaginea revistei pentru luna iulie! Aceasta a pozat arătându-și latura carismatică, dar și drăguță în același timp.

În timpul interviului ce a urmat ulterior, aceasta a mărturisit: „A fost primul meu pictorial după mult timp. Mi-a plăcut foarte mult că am avut ocazia de a prezenta mai multe laturi ale mele. Sigur îmi voi aminti mult timp această ședință foto!”

În noiembrie anul trecut, Taeyeon s-a alăturat în mod oficial distribuției emisiunii „Amazing Saturday”, iar aceasta s-a arătat foarte fericită de faptul că a devenit apropiată de colegii săi la muncă. „A deveni membru al emisiunii a fost o adevărată binecuvântare pentru mine. Îmi plac foarte mult colegii mei și mă înțeleg bine cu ei”, a spus ea.

Artista a mai mărturisit că a petrecut mult timp gândindu-se la cine este ea cu adevărat. Taeyeon a spus: „Am petrecut destul de mult timp singură, fără să-mi dau seama că se întâmplă acest lucru. Deseori, am petrecut acel timp stând acasă și scriind în jurnalul meu personal. Când am debutat solo, m-am îngrijorat enorm cu privire la latura mea ca artistă. Dar simt că abia acum încep să aflu ce fel de persoană sunt cu adevărat.”

În ceea ce privește obiectivele sale, fiind cântăreață, aceasta a mărturisit: „Vreau să am o influență pozitivă asupra ascultătorilor mei. Vreau să cânt melodii care dau putere oamenilor, asemenea vitaminelor. Dacă este posibil, mi-ar plăcea să cânt melodii vesele, pline de lumină.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s