CL uimește publicul cu apariția sa la conferința de presă pentru „Super Band 2” de pe JTBC și mărturisește de ce s-a alăturat emisiunii

Fanii o vor putea vedea pe CL din nou la televizor!

În data de 21 iunie, artista a participat la o conferință de presă online pentru „Super Band 2” de pe JTBC, emisiunea unde mai mulți artiști indie formează trupe care mai apoi concurează între ele. CL va participa ca membru al juriului, alături de producătorul șef Kim Hyung Joong, directorul de producție Kim Seon Hyung și ceilalți jurați: Yoon Jong Shin, Yoon Sang, Yoo Hee Yeol și Lee Sang Soon.

Artista a atras privirile tuturor la eveniment, cu ținuta sa formată dintr-o bluză lila cu model floral și o pereche de pantaloni din denim cu talie înaltă. Aceasta a declarat: „În viața de zi cu zi, ascult multe trupe. Apar la această emisiune și în calitate de fan. De asemenea, am vrut să fiu jurat pentru a le oferi trupelor mai multe oportunități. Dintre toți ceilalți jurați, sunt cea care a lucrat cel mai recent cu o trup. Sunt și participante la emisiune, așa că vreau să le susțin în calitate de jurată.

Primul episod va fi difuzat astăzi, pe 21 iunie.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s