Seventeen a evoluat cu ‘Ready To Love’ la ‘Jimmy Kimmel Live’!

Seventeen perform 'Ready To Love' on 'Jimmy Kimmel Live'! | allkpop

Trupa Seventeen a apărut la emisiunea americană ‘Jimmy Kimmel Live‘!

Grupul K-pop Seventeen a apărut la Jimmy Kimmel Live pentru a-și prezenta single-ul lansat recent, ‘Ready to Love’. Piesa apare pe noul lor EP, ‘Your Choice’, care a fost lansat la începutul acestei luni. 

În videoclip, cei 13 membri ai grupului au oferit o interpretare coregrafiată cu atenție a melodiei pop , cântând  înconjurați de microfoane și îmbrăcați în culori deschide, în stilul smart casual.

Grupul a vorbit cu revista americană Rolling Stone în ianuarie despre identitatea lor unică ca trupă K-pop, inclusiv despre implicarea intensă a fiecărui membru în procesul de compoziție și producție: „Ori de câte ori vorbim despre muzică, toți membrii își împărtășesc cu sinceritate opiniile și continuă proactiv conversația”, a spus Vernon, membru al trupei. „Odată ce începem să vorbim, putem continua ore în șir și, în acel moment, suntem cu adevărat fericiți. Pentru mine personal și pentru echipă în ansamblu, acesta este un proces prețios și semnificativ. Vrem să continuăm să ne îmbunătățim și să lucrăm din greu și în viitor.”

Odată cu apariția la emisiunea postului ABC a lui Jimmy Kimmel, membrii Seventeen își consolidează puternic prezența în SUA. Vă invităm să le urmăriți evoluția de la show-ul de divertisment de ieri puțin mai jos:

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s