Oli London se identifică drept coreean non-binar, iar internauții cred că folosește Coreea de Sud pentru atenție

Oli London a reușit din nou să înfurie fanii k-pop din jurul lumii, însă în special pe cei din Coreea de Sud.

Oli London este un influencer din Marea Britanie care a intrat în atenția publicului după numeroasele operații estetice, făcute pentru a semăna cu Jimin din BTS. În mod normal, coreenii s-ar bucura de persoanele care se arată interesate de cultura lor, însă în acest caz, ei cred că Oli London a întrecut măsura. Pe 18 iunie a postat pe Twitter o fotografie cu steagul Coreei de Sud, însă culorile au fost modificate cu cele ale curcubeului, care reprezintă în general comunitatea LGBTQ+.

În acest mod, Oli London a decis să anunțe că se identifică drept persoană coreeană non-binară, folosind pronumele „ei/lor” („they/them” în engleză). Însă modul în care anunțul a fost făcut și în special steagul modificat i-a înfuriat pe internauți, care afirmă că țara lor este folosită pentru a câștiga atenție pe internet.

Câteva comentarii sunt: „Cred că ar trebui să se interneze într-un spital de boli mentale”, „Tipul ăsta folosește Coreea pentru atenție”, „Nu arată deloc ca Jimin”, „Dacă se identifică drept coreean, atunci ar trebui să își schimbe cetățenia”, „Chiar nu cred că vrea să arate ca Jimin, doar vrea faima trupei BTS”, „Of, e atât de enervant. Nici măcar nu poate vorbi coreeană”, „Probabil că Jimin este speriat de tipul ăsta”, „De ce își bate joc de cultura și steagul altei țări?

sursă

Un gând despre „Oli London se identifică drept coreean non-binar, iar internauții cred că folosește Coreea de Sud pentru atenție

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s