JYP Entertainment actualizează fanii despre întoarcerea lui Hyunjin + reluarea activităților după controversele de bullying

JYP Entertainment oferă un anunț despre Hyunjin din Stray Kids și programul viitor.

Hyunjin a luat o pauză în urma controversei sale de violență și agresiune, iar fanii au cerut companiei actualizări. Deși aceștia au fost încântați să-l vadă în videoclipul muzical al trupei pentru piesa „Mixtape: OH”, așteaptă cu nerăbdare întoarcerea sa oficială.

În data de 26 iunie, JYP Entertainment a dat o declarație oficială cu privire la activitățile viitoare ale lui Hyunjin alături de Stray Kids și controversa sa de bullying.

Compania a declarat:

„Vom vorbi despre vremurile trecute, din școala gimnazială, în care (Hyunjin) a rănit oameni din jurul lui datorită limbajului său dur. În februarie, s-a întâlnit cu oamenii care și-au dezvăluit identitatea și și-a cerut scuze, rezolvând neînțelegerile și împăcându-se ulterior.

De atunci, Hyunjin reflecta asupra trecutului și, pentru a se concentra pe acest subiect, a fost nevoit să-și i-a o pauză de la activitățile grupului Stray Kids. În acea perioadă, și-a făcut timp să-și continue activitățile de voluntariat și să realizeze donații, pe care le desfășoară încă din primele zile ale debutului.

Hyunjin, care salută fanii prin acest single digital, se va alătura grupului Stray Kids în luna iulie pentru programul oficial de revenire și este hotărât să arate tuturor maturitatea și atitudinea sa îndreptată”. 

Sursa

4 gânduri despre „JYP Entertainment actualizează fanii despre întoarcerea lui Hyunjin + reluarea activităților după controversele de bullying

  1. mariagrafu

    Nu inteleg cine nu e de acord cu revenirea lui … Dacă nu va place Hyunjin sau SKZ puteti sa nu mai cititi articolele legate de ei :))

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s