Brave Brothers și Brave Entertainment nu vor fi cercetați mai departe pentru acuzațiile de delapidare aduse de Samuel Kim

Brave Brothers și Brave Entertainment au scăpat de acuzațiile făcute de Samuel Kim.

Pe 29 iunie, presa a relatat că poliția a decis să nu înceapă urmărirea în cazul acuzațiilor de fals și delapidare de documente private, formulate de Samuel Kim împotriva Brave Brothers. Ancheta cu privire la Brave Brothers și Brave Entertainment a fost desfășurată pe mai multe luni de zile, Samuel Kim intentând un proces în mai 2019. Samuel Kim a început un proces pentru rezilierea contractului său exclusiv. Potrivit rapoartelor, poliția nu a putut găsi suficiente dovezi pentru acțiunile greșite ale Brave Brothers și ale agenției sale. 

Samuel Kim a susținut că agenția a făcut  contracte pentru spectacolele sale care au fost redactate greșit și că existau probleme legate inclusiv cu privire la clauzele de conciliere în caz de conflict. Pe de altă parte, Brave Entertainment a susținut că Samuel Kim a refuzat unilateral să continue toate programele sale fără un motiv justificat. 

Apoi, în mai 2020, Brave Entertainment a intentat un proces împotriva lui Samuel Kim pentru daune în valoare de 1 miliard de woni (aproximativ 885 000 USD). În timp ce avea loc această dispută legală, Samuel Kim a depus și o plângere penală împotriva Brave Brothers, susținând că a falsificat documente private și că a delapidat fonduri. 

Se așteaptă ca decizia poliției de a nu cere începerea  urmăririi penale în cazul procesului de falsificare și delapidare la să afecteze procesul în curs al celor două părți.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s