Iubitul lui Gyuri din KARA a fost acuzat pentru condus asupra influenței alcoolice, părăsirea locului accidentului și reținerea cu forță a unei femei

Iubitul artistei a fost pus sub acuzație după ce a fost prins comițând mai multe fapte ilegale.

Potrivit rapoartelor din 29 iunie, un cunoscut om de afaceri a fost prins de polițiști după ce a fugit de la fața locului unui accident din Gangnam, Seul, ulterior aceștia constatând și faptul că omul de afaceri se afla la volan sub influența alcoolului. Făptașul a fost dezvăluit ca fiind iubitul lui GyuriSong Ja Ho. Acesta mai este cunoscut ca fiind nepotul cel mai mare al fondatorului Dongwon ConstructionSong Seung Hun .

Rapoartele spun că afaceristul a fost prins de polițiști pe data de 22 iunie după ce a lovit un autoturism în parcare și a fugit de la locul accidentului. După testarea alcoolemiei acestuia polițiști au constatat că este suficient de ridicată încât să îi poată reține permisul de conducere.

De asemenea, acesta se afla în compania unei femei ce a declarat că i-a spus de nenumărate ori să o lase să părăsească vehiculul, dar cererile ei au fost ignorate. Femeia în cauză nu era fosta membră a grupului KARA, Gyuri.

Șoferul însuși a recunoscut acuzațiile de DUI (conducere sub influența alcoolului), declarând:  „Îmi pare rău că am băut, iar apoi am condus și reflectez asupra acțiunilor mele. Pentru că știu ce am greșit, am crezut că orice aș spune ar fi ușor interpretabil, așa că voi încerca să reflectez la greșelile mele până la finalizarea anchetei poliției.” El a mai spus că a chemat un șofer, dar șoferul a declarat că nu poate conduce o mașină avariată.

Song Ja Ho susține, de asemenea, că după ce și-a dat seama că a zgâriat un alt vehicul, a soluționat problemele de asigurare cu proprietarul. În legătură cu femeia ce se afla în prezența lui, acesta a spus: „Femeia cu care am urcat în mașină este reprezentanta clientului pe care l-am întâlnit la serviciu”. adăugând la final că și această problemă a fost soluționată.

Dacă va fi găsit vinovat, afaceristul ar putea primi până la 5 ani de închisoare sau o amendă de până la 7 milioane woni (6201,44 USD). 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s