Membrii Epik High vorbesc despre titlul unei noi piese, prietenia cu BTS și altele

Epik High Talks About Coming Up With Title Of Their New Song, Friendship With BTS, And More

În data de 1 iulie, trupa Epik High a participat în cadrul postului de radio „Cultwo Show.”

Grupul a avut parte recent de o revenire în colaborare cu Colde. Împreună, au lansat piesa „Rain Song”, fiind primul lor single lansat care nu face parte dintr-un album sau OST. Băieții din Epik High spun că melodia este: „Un cântec care trebuie ascultat când plouă”.

Tablo a mărturisit faptul că au numit așa piesa, ca să fie cât mai ușoară căutarea acesteia în surse. De exemplu, atunci când o persoană caută „Melodii de ascultat în timp ce plouă.” Gazda postului a adus în discuție și faptul că Epik High este o trupă cunoscută când vine vorba de melodii în zile ploioase. Tablo a subliniat faptul că hit-ul „Umbrella” din 2018, încă este una dintre melodiile de top pe care le deține trupa.

După ce băieții au lansat „Rain Song”, BTS a postat o captură de ecran a melodiei pe contul oficial de Twitter al grupului. Legat de acest aspect, Tablo a spus: „Toți membrii BTS împart același cont. Din această cauză, nu știu cine a postat captura. Totuși, acest lucru a arătat faptul că melodia noastră a fost ascultată. Suntem apropiați de RM și Suga. Când locuiam aproape de ei, aceștia ne-au făcut o vizită plăcută. Ne-au mărturisit faptul că piesa noastră „FLY”, i-a inspirat și i-au făcut să-și mărească visele. În prezent, de fiecare dată când vedem cum grupul BTS obțin numeroase premii pentru munca lor, ne bucurăm de faptul că am lansat acea melodie.”

 

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s