Băieții din SF9 vorbesc despre competiția „Kingdom” și reînnoirea contractelor + altele

SF9 Talks About Finding Themselves Through “Kingdom,” Renewing Contracts, And Wanting To Be Role Models

În data de 5 iulie, grupul SF9 a susținut un eveniment cu ocazia lansării celui de-al nouălea mini-album, „Turn Over”.

„Turn Over” reprezintă prima revenire a trupei după lansarea albumului „9loryUS” de anul trecut. Totuși, membrii grupului nu au fost inactivi. De atunci, trupa a lansat un album special cu ocazia aniversării de patru ani, și-a reînnoit contractele cu FNC Entertaiment și a participat la competiția „Kingdom: Legendary War”.

Liderul trupei, Youngbin, a spus: „A trecut exact un an de când am susținut un spectacol pe scenă. Având în vedere acest lucru, azi suntem puțin prea entuziasmați. Este, de asemenea, prima oară când susținem un spectacol după participarea noastră la competiția „Kingdom”. Acum, membrii SF9 au un alt mod de gândire.” Chani a adăugat: „Datorită emisiunii, am observat faptul că SF9 nu are nicio limită.”

Recent, Inseong a fost testat negativ pentru COVID-19, după ce a luat contact cu actrița Cha Ji Yeon, care a fost infectată cu virusul. Deși rezultatele au fost negative, artistul nu a participat la eveniment, ca măsură de precauție. Youngbin a explicat: „Din fericire, Inseong a fost testat negativ. Însă, pentru sănătatea și siguranța tuturor, a decis să nu participe la evenimentul de astăzi. În ciuda acestui lucru, noi încercăm să vă arătăm faptul că suntem uniți oricând pe scenă.

În legătură cu noul lor album, Zuho a comentat: „Am lansat numeroase albume cu intenția de a ne găsi propria aură și culoare. Totuși, consider că am reușit asta în cadrul emisiunii „Kingdom”. Acest album a apărut după ce SF9 și-a găsit latura potrivită și specifică.” Taeyang a adăugat: „Am pus accentul pe faptul că ne dorim să ne distanțăm de lucrurile pe care le-am făcut înainte. Cred că acest tip de evoluție sofisticată este exact ceea ce am căutat atât de mult timp. Deoarece „Kingdom” ne-a provocat cu probele sale, am reușit să facem posibil acest lucru.”

Cât despre reînnoirea contractelor cu agenția FNC Entertainment, Hwiyoung a spus: „Când am vrut să discutăm despre acest aspect, ne-am adunat cu toții și am vorbit mult. Atunci ne-am dat seama că încă mai avem multe lucruri de realizat în cariera noastră. Acesta a fost motivul principal pentru care am reînnoit contractele. Fiecare dintre noi a avut multe evenimente solo până acum, așa că această oportunitate a fost perfectă pentru unirea grupului.” Youngbin a adăugat: „Hwiyoung a fost acela care ne-a convins cu argumente solide să ne reînnoim contractele.”

Apoi, Hwiyoung a continuat: „Când am vorbit cu directorul agenției, el a spus că ne va susține atât timp cât vom munci din greu. Ne-ar plăcea să continuăm ca trupă unită mult timp de acum încolo, însă avem și visele noastre personale pe care vrem să le ducem la capăt. Personal, voi merge mai departe, atât timp cât pot umbla sau vorbi.”

Taeyang a mai vorbit apoi de competiția „Kingdom”: „Această emisiune a fost o mare provocare pentru noi. Am ieșit total din zona noastră de confort și procesul obișnuit prin care trecem când facem un album. În schimb, ne-am folosit talentul pentru a concura contra altor artiști. De asemenea, a fost o ocazie să încercăm diferite stiluri. Am avut prestații puternice în primele două runde, iar în a treia, am realizat un spectacol unisex unde am dansat pe piesa „Move”. În finală, ne-am folosit talentele la maxim. Am vrut să dovedim că dansul este cea mai puternică armă a noastră.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s