Kim Minhyuk din NOIR este testat pozitiv pentru COVID-19 + colegii lui de musical așteaptă rezultatele și se autoizolează

NOIR’s Kim Minhyuk Tests Positive For COVID-19 + His Musical Co-Stars Waiting For Results

Kim Minhyuk din trupa NOIR este infectat cu COVID-19.

Ca rezultat al testării, muzicalul „On Air- Spinoff” ia o pauză de 2 săptămâni. Pe 6 iulie, Synth Wave, compania de producere a muzicalului, a declarat: „Potrivit rezultatelor chestionării epidemiologice condus de autoritățile de control al bolii, noi nu vom evolua din 7 iulie până pe 18 iulie. Ne cerem scuze pentru oprirea bruscă a programului tuturor membrilor din audiență care se simt incomodați.”

Declarația urmează: „Kim Minhyuk, care joacă în muzical, a primit un rezultat pozitiv pentru COVID-19 în această dimineață. Am confirmat cu autoritățile de sănătate că la moment nu sunt candidați pentru autoizolare sau monotorizare activă printre membrii din audiență. Potrivit regulilor, noi vom dezvălui informația adusă de către autorități. 

Studiul epidemiologic nu este complet, dar, pentru motive de siguranță, întreaga echipă va fi testată. Vom anunța rezultatele de îndată cum vor fi valabile. Așa cum nu vom evolua până pe 18 iulie, vom anunța mai târziu un nou program.”

„On Air -Spinoff” este un „radio vizibil” unde fanii și starurile pot comunica într-un teatru. „On Air – Spinoff” este al doilea sezon al muzicalului, după popularitatea primului sezon „On Air – Secret Contact”.

Ca rezultat al diagnosticului lui Minhyuk, alți idoli care apar la emisiune au fost testați pentru COVID-19. Yubin și Wonho apar și ei, dar reprezentanții lor au declarat că ei nu au fost prezenți la recentele repetiții, de aceea nu au fost în contact cu pacientul.

Baek A Yeon a fost testată preventiv pentru virus, mai întâi un test individual și mai apoi unul PCR, și a primit un rezultat negativ. Agenția ei, Eden Entertainment, a declarat: „Chiar dacă Baek A Yeon și personalul ei nu au avut simptome similare virusului, ei se vor autoizola pentru două săptămâni pentru siguranța fiecăruia.”

Astăzi, DSP Media a anunțat că Son Dong Pyo din MIRAE are un test negativ. „Son Dong Pyo nu a fost fost în strâns contact cu pacientul, dar el se va autoizola după ce a fost testat împreună cu personalul său. Vom continua să facem tot posibilul pentru a asigura sănătatea artiștilor noștri.”

Jinhwan din iKON a trecut testul pentru COVID-19, iar YG Entertainment a declarat că el nu are simptome. Yerin din G-Friend așteaptă și ea rezultatele testării. Sejun și Chan din VICTON sunt membri ai muzicalului, dar nu se știe dacă sunt testați sau nu.

Dorim lui Minhyuk o însănătoșire grabnică.

sursa: (1) (2)

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s