Internauții discută despre dezamăgirea față de stilistul membrilor BTS

Recent, pe un forum al unei comunități online, internauții au discutat despre momentele în care au fost de părere că stilistul BTS nu face o treabă atât de bună pentru membri.

Un utilizator al forumului a postat mai multe imagini și a scris: „Stilul membrilor BTS este șocant, cu adevărat. Nici fanilor internaționali nu le plac aceste stiluri, deci pentru cine sunt mai exact aceste stiluri? Jungkook, Jin, V, Suga, Jimin, RM și J-Hope sunt doar 7 membri. Cum poate fi stilistul atât de nepriceput? „

Ca răspuns, comentariile internauților au fost:

Familia Wooga era îmbrăcată bine, dar numai Taehyung era îmbrăcat într-un costum slim nepotrivit. Chiar și culoarea cravatei sale era ciudată.”

„Hainele pe care membrii BTS aleg să le poarte sunt mult mai frumoase. Mă face să mă întreb dacă stilistul lor este cu adevărat o persoană specializată în modă.

„Este uimitor cum BTS a urcat la statutul lor înalt cu propriile imagini și talente, în ciuda faptului că au un astfel de stilist. Cariera membrilor BTS nu a fost afectată negativ de stilistul lor rău.”

„De ce stilistul face asta cu oameni atât de arătoși…? Îi face să pară bătrâni…ei continuă să facă stilul membrilor în acest fel…”

Să fiu sincer, mai mult decât atunci când sunt îmbrăcați de un stilist, membrii BTS sunt doar stilați cu cele mai recente colecții, în care par a fi modele. Nici măcar nu știu de ce au nevoie de stiliști dacă acest lucru continuă să se întâmple.”

„Costumele lor recente sunt șocante TT îmi pare rău că nu i-am putut proteja. Vă rugăm să le schimbați stilistul … Membrii fac pentru companie atât de mulți bani, totuși stilistul este atât de neglijent la locul de muncă.”

„Chiar dacă eu aș alege hainele, aș putea să o fac mai bine.”

„Stilistul pare a fi anti-fanul BTS.”

sursa: allkpop

Un gând despre „Internauții discută despre dezamăgirea față de stilistul membrilor BTS

  1. Aida

    Eu personal m-am plictisit de costume. Știu că (,) costumele fac parte din show dar sunt peste 12 reprezentații când poartă costume și oarecum devine plictisitor. Nu vreau să zic cu răutate dar fanii au dreptate în ceea ce privește îmbrăcămintea lor (adică ținutele lor zilnice sunt mai ok) . Plus costumele nu sunt chiar așa geniale sau speciale, în fine

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s